:

Vem spelar Sonja i Bron?

Innehållsförteckning:

  1. Vem spelar Sonja i Bron?
  2. Vad är det för fel på Saga i Bron?
  3. Varför hamnade Martin i fängelse Bron?
  4. Är Martin med i säsong 3 av Bron?
  5. Varför sitter Martin Rohde i fängelse?

Vem spelar Sonja i Bron?

Sofia Helin och Kim Bodnia spelade huvudrollerna i de två första säsongerna, och i den tredje och fjärde hade Sofia Helin fortsatt huvudroll. Manuset är sålt till 190 länder.

Vad är det för fel på Saga i Bron?

Ingen diagnos I serien får hon aldrig någon diagnos men Sofia Helin, som spelar Saga, har sagt i intervjuer att karaktären definitivt har aspergers syndrom.

Varför hamnade Martin i fängelse Bron?

Men när dansksvenska "Bron III" startar i SVT1 den 27 september är det inte längre den danske polisen Martin Rohde som är Sagas parhäst. Han sitter kvar i fängelset efter att Saga anmälde honom för mord i slutet av förra säsongen.

Är Martin med i säsong 3 av Bron?

Kim Bodnia hoppade avBron” efter två säsonger. I seriens sista säsong nämns rollfiguren Martin Rohde, men han dyker inte upp i de nya avsnitten. Nu kan Spoiler alert berätta att Kim Bodnia fick frågan om att vara med i ”Bron” igen, men att den danska skådespelaren tackade nej.

Varför sitter Martin Rohde i fängelse?

Den fryntlige dansken Martin Rohde dömdes för mord och ersattes av kriminalpolisen Henrik Sabroe som Sagas partner på andra sidan bron. Den frusne Henrik (han hade dunväst under kavajen i varje scen) plågades liksom Saga av sitt förflutna. Sex år tidigare hade hans fru och två döttrar försvunnit.