:

Vad är bäst McDonalds eller Max?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är bäst McDonalds eller Max?
  2. Hur farligt är McDonalds?
  3. Är det svenskt kött på Max?
  4. Hur mycket kött i Max hamburgare?
  5. Är Max miljövänligt?
  6. Hur onyttigt är Mcdonalds?
  7. Är köttet på Max Halal?
  8. Vilken är Sveriges godaste burgare?

Vad är bäst McDonalds eller Max?

Undersökningen visar att totalt tycker 37 procent att Max är godast, 29 procent föredrar Burger King och 22 procent McDonalds. Personerna i undersökningen har också delats upp i tre olika grupper utifrån vilken restaurang de är kund hos. De siffrorna visar att McDonalds kunder rankar deras hamburgare sämst.

Hur farligt är McDonalds?

En Big Mac innehåller 970 milligram salt. Den här stora mängden salt börjar efter 30 minuter attackera din kropp och om man inte får i sig vätska kan man bli uttorkad. Olika studier har kopplat transfett till hjärtsjukdomar, cancer, övervikt och diabetes typ 2.

Är det svenskt kött på Max?

På våra restauranger använder vi endast svenskt nötkött och kyckling. Det gör vi för att stödja svenskt lantbruk och för att du ska känna dig trygg när du äter hos oss. Dessutom blir det godare burgare.

Hur mycket kött i Max hamburgare?

Enligt tidningen är svenska Max den enda kedjan som erbjuder 100 procent svenskt nötkött i sina hamburgare. Här använder man även svensk kyckling och bacon. På McDonalds kommer 45 procent av köttet från Sverige, medan resten kommer från Polen.

Är Max miljövänligt?

Vi binder minst 110% av utsläppen. Vi planterar träd som suger ned och lagrar koldioxid ifrån atmosfären när träden växer. Vi kompenserar för alla våra produkters utsläpp och suger dessutom ner ytterligare 10 procent. Resultatet är att vi bidrar till att minska halterna av klimatgaser i atmosfären.

Hur onyttigt är Mcdonalds?

Big Mac är den näst nyttigaste hamburgaren med 224 kalorier och 11 g fett. Något bättre är Mc Chicken med samma fetthalt men 220 kalorier. Dessa rätter kan jämföras med en enkel cheeseburgare, 250 kalorier, 11 g fett och värstingen CBO som rymmer 256 kalorier och 13 g fett.

Är köttet på Max Halal?

Under försommaren fick Djurskyddet Sverige vetskap om att det svenska företaget Max hamburgare startar upp i Dubai och planerar att etablera restauranger i fler arabländer. På dessa restauranger serveras enbart halalslaktat kött.

Vilken är Sveriges godaste burgare?

Undersökningen visar att Bastard Burgers serverar Sveriges godaste burgare. Vi är stolta och glada över att så många uppskattar våra burgare. Vi tycker dock inte att man kan ha monopol på något så godtyckligt som smak. Det är absurt att ta patent på smak.