:

Vad kostar en licens för Teams?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar en licens för Teams?
  2. Vem kan använda Zoom?
  3. Hur får man tillgång till Teams?
  4. Vilket bolag äger teams?
  5. Hur länge har zoom funnits?

Vad kostar en licens för Teams?

Microsoft Teams är utformat för alla. Kom igång utan kostnad, få mer med Teams Essentials eller skaffa Teams som en del av Microsoft 365.

Vem kan använda Zoom?

Behöver man ett konto för att använda Zoom? Man kan delta i ett möte utan att ha ett konto om man blivit inbjuden och fått en länk. För att starta ett möte själv behöver man dock ha ett x-konto/gus-konto. Båda kategorierna har tillgång till Zoom och kan skapa möten.

Hur får man tillgång till Teams?

Logga in och kom igång med Teams

  1. Starta Teams. I Windows klickar du på Start. > Microsoft Teams. På Mac går du till mappen Program och klickar på Microsoft Teams. På mobilen trycker du på ikonen Teams.
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord för Microsoft 365.

Vilket bolag äger teams?

Företaget ägs sedan 2011 av Microsoft, som meddelat att Skype för företag kommer att upphöra sommaren 2021 – användarna uppmanas att istället gå över till Microsoft Teams.

Hur länge har zoom funnits?

Zoom grundades 2011 av Eric Yuan, en tidigare ingenjör och arbetsledare på Cisco Systems, och programmet Zoom lanserades två år senare. Fram till 2017 växte man till ett företag med ett värde på 1 miljard US-dollar, även om det dröjde ända till 2019 innan man blev lönsam.