:

Vem kan använda Teams?

Innehållsförteckning:

 1. Vem kan använda Teams?
 2. Hur ser man vilka som är inbjudna till ett Teams möte?
 3. Kan man vara anonym på Teams?
 4. Kan inte ansluta Microsoft Teams?
 5. Vilken webbläsare använder Outlook?
 6. Hur många kan vara med i ett Teams möte?
 7. Varför ser jag bara den som pratar i Teams?
 8. Vad krävs för Teams möte?

Vem kan använda Teams?

Allt du behöver är ett Microsoft-konto. Så här får du en grundläggande kostnadsfri version av Microsoft Teams: Se till att du har ett Microsoft-konto. Om du använder Skype, OneDrive, Outlook.com eller Xbox Live har du redan ett konto, men om du inte har något kan du skapa ett.

Hur ser man vilka som är inbjudna till ett Teams möte?

Gå till Mötesalternativ

 1. I teams går du till Kalender. , välj ett möte och klicka sedan Mötesalternativ.
 2. I en mötesinbjudan väljer du Mötesalternativ.
 3. Under ett möte väljer du Fler åtgärder. högst upp i mötesfönstret och sedan Mötesalternativ. ...
 4. Ett annat sätt att komma dit under ett möte är att välja Visa.

Kan man vara anonym på Teams?

I livemöten kan mötesorganisatören ge anonyma personer behörighet att presentera innehåll. De anonyma presentatörerna måste ansluta till mötet med Teams på skrivbordet eller i appen iPadTeams.

Kan inte ansluta Microsoft Teams?

Kontrollera att du är ansluten till Internet. Kontrollera sedan tillsammans med IT-administratören att inte andra appar eller en brandväggskonfiguration förhindrar åtkomst. Det gick inte att lösa servernamnet. Kontrollera att du är ansluten till Internet.

Vilken webbläsare använder Outlook?

Klicka på ”Välj standardwebbläsare”. Markera alternativet ”Webbläsare” och välj den du vill använda. På iPhone eller iPad är detta tyvärr inte möjligt. Dock så öppnas alla länkar man får i Outlook eller Teams med Edge.

Hur många kan vara med i ett Teams möte?

Under ett möte Obs!: Upp till 1 000 inbjudna kan ansluta till ett möte Teams interagera med chatt, ljud och video. Inbjudna deltagare kan också ansluta till ett möte som redan har 1 000 deltagare (upp till 10 000) som endast visa-deltagare. att se de personer som har bjudits in, men inte har anslutit till mötet ännu.

Varför ser jag bara den som pratar i Teams?

Om närvaro är mer än nio personer Teams prioriterar du de personer som har videon aktiverad och de som talar mest. För personer som inte har aktiverat sin video visas Teams profilbild i stället (eller deras initialer om de inte har lagt till någon).

Vad krävs för Teams möte?

Ansluta via länk ljud-, video- och innehållsdelning, måste du ladda ned och installera Teams-mobilappen. Om du har appen väljer du Klicka här för att ansluta till mötet i mötesinbjudan för att öppna appen och ansluta till mötet. Om du inte har appen skickas du till App Store där du kan ladda ned det.