:

Hur fungerar en obemannad affär?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar en obemannad affär?
  2. Hur betalar man på Lifvs?
  3. Hur fungerar AutoMat butik?
  4. Vem äger AutoMat?
  5. Hur öppnar man en livsmedelsbutik?
  6. Hur funkar AutoMat?
  7. Hur många obemannade butiker finns det i Sverige?
  8. Hur fungerar Auto mat?

Hur fungerar en obemannad affär?

Så här fungerar en obemannad butik När kunden verifierat sig ges åtkomst till butiken. Väl i butiken plockar kunden på sig sina varor från vårt breda sortiment och slutför köpet i vår egenutvecklade kassa med helt integrerade lösningar såsom våg, scanner, touchskärm, kortläsare, Swish-betalning med mera.

Hur betalar man på Lifvs?

Vi driver små livsmedelsbutiker med allt du behöver på ställen där det behövs som mest. Vi har öppet dygnet runt och priserna kan hållas nere eftersom butikerna är obemannade. Istället för att köa i en kassa scannar du dina varor med telefonen och betalar med ett knapptryck i vår app.

Hur fungerar AutoMat butik?

Det finns ingen tobak, alkohol eller kontanter i butiken - enbart bra matvaror och kortbetalning! AutoMat är ett helt nytt koncept som bygger på att man legitimerar sig i butiksentrén med mobilt Bank ID. Butiken är obemannad och utcheckning sker i en tydlig och snabb självscanningskassa.

Vem äger AutoMat?

Edvin Johansson är grundare och vd för Auto-mat. Med sina 21 år är han redan något av en serieentreprenör och idén till den obemannade butiken föddes när han fick frågor av kunder om att ta in andra matvaror i sin äggbod hemma på tomten.

Hur öppnar man en livsmedelsbutik?

När du vill starta ett livsmedelsföretag, till exempel ett kafé, en livsmedelsbutik eller en pizzeria, måste du anmäla det till miljö- och hälsoskyddsförvaltningen. Du får starta din verksamhet 14 dagar efter att vi har fått din anmälan.

Hur funkar AutoMat?

Så fungerar det Med en automatlåda är själva motorn kopplad till något som kallas för en momentomvandlare, vilket gör så att motorn kan rotera även om bilen står still. I växellådan finns två växlar med två ytterligare växelbärare som snurrar runt dem, och allt detta sker runt en central kuggkrans.

Hur många obemannade butiker finns det i Sverige?

Enligt en studie som HUI och BankID har genomfört är det än så länge 2 av 10 av befolkningen i Sverige som har prövat att handla i en obemannad butik. Av dem som inte har prövat kan 7 av 10 tänka sig att göra det.

Hur fungerar Auto mat?

AutoMat är en växande kedja av små obemannade livsmedelsbutiker. Kunderna legitimerar sig med bank-ID för att komma in och betalar enkelt i en självbetjäningskassa med TruePOS kassasystem. I butikerna finns ett utvalt sortiment med ca 450 olika artiklar.