:

Vad är Crypto earn?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Crypto earn?
  2. Är Crypto COM säker?
  3. Hur mycket avgift tar Crypto COM?
  4. Hur köper man krypto på Crypto COM?
  5. Hur säljer man på Crypto COM?
  6. Har Skatteverket koll på Crypto?
  7. Hur skattar man på Crypto?

Vad är Crypto earn?

Crypto Earn” är särskilt spännande för investerare, det är en tjänst där du kan tjäna ränta på dina egna kryptovalutor. Förutom avkastningen på kryptovalutorna kan investerare för närvarande tjäna upp till 18 %. Investerarna får dock endast denna höga räntan i CRO, för detta måste kryptovalutorna låsas i tre månader.

Är Crypto COM säker?

Samarbetet med VISA är också en tydlig kvalitetsmarkör. Vår bedömning är att Crypto.com är en säker och trygg kryptoplattform för användare.

Hur mycket avgift tar Crypto COM?

Avgifter och provisioner på Crypto.com sverige – skatteverket. De provisioner som webbplatsen kräver är bland de lägre på marknaden. Grundpriset för en order av typen “maker” är 0,1 %, medan order av typen “taker” kräver 0,16 %. I vissa fall kan dock avgifterna minimeras.

Hur köper man krypto på Crypto COM?

För att köpa kryptovaluta (som exempelvis Bitcoin) finns två olika sätt: att handla ett certifikat som följer kurser hos kryptovalutan eller att köpa själva kryptovalutan....Så kommer du igång:

  1. Registrera ett konto på en nätmäklare som tex. ...
  2. Verifiera konto, för över pengar och testa på plattformen.

Hur säljer man på Crypto COM?

Efter ett positivt beslut från webbplatsen kan vi börja använda Crypto.com och klicka på knappen “Logga in”. Vi loggar in med hjälp av de uppgifter som vi lämnade vid registreringen. Efter att ha genomfört nämnda process blir det möjligt att köpa, sälja och utföra andra kryptovalutarelaterade operationer.

Har Skatteverket koll på Crypto?

Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Har du gjort vinst ska du betala skatt på din vinst, och om du har gjort förlust får du dra av en del av den.

Hur skattar man på Crypto?

Du som har gjort en vinst beskattas för hela vinsten. Du betalar 30 procent i skatt på din vinst. Har du gjort en förlust är den avdragsgill till 70 procent. Observera att om du bytt din kryptovaluta mot en vara eller tjänst så blir ditt försäljningspris marknadsvärdet på den erhållna varan eller tjänsten.