:

Är Golfmedlemskap friskvård?

Innehållsförteckning:

  1. Är Golfmedlemskap friskvård?
  2. Hur lång tid tar det att gå en golfrunda?
  3. Vad är Spelavgift golf?
  4. Kan man dra av gymkort på företaget?
  5. Har glömt mitt golf-ID?
  6. Har jag Grönt Kort golf?

Är Golfmedlemskap friskvård?

Kan jag få friskvårdsbidrag för spel på golfbana? Ja, all typ av spel på golfbana inklusive spelrättsavgift/årsavgift (ej medlemsavgift), säsongskort, greenfeeavgifter (upp till 1 000 kr per tillfälle) omfattas av friskvårdsbidraget.

Hur lång tid tar det att gå en golfrunda?

En golfrunda tar ungefär 4 timmar. Givet att du spelar alla 18 hål. Golf är med andra ord en ganska tidskrävande sport. Men man kan alltid välja att spela en lite kortare runda om man föredrar de eller inte har så lång tid på sig.

Vad är Spelavgift golf?

En Spelavgift ger rätt att spela på egen bana utan att betala greenfee. Dessa två avgifter har oftast en giltighetstid på 1 år. Allt som oftast ingår dessa två avgifter i begreppet årsavgifter.

Kan man dra av gymkort på företaget?

Personalvårdsförmåner som motionsaktiviteter är avdragsgillt. Du kan exempelvis köpa ett årskort på ett gym och dra av detta i företaget. Men, skattefriheten förutsätter att förmånerna erbjuds samtliga anställda och att motionsformen är av enklare slag och av mindre värde.

Har glömt mitt golf-ID?

På den här sidan (http://help.golf.se/min-golf–min-golf-bokningsapp/hjalp-till-min-golf/) får du information om hur du går tillväga om du t ex har tappat bort ditt golf-id eller glömt ditt lösenord. Du kan kontakta SGF direkt på 08-622 15 00 eller info@golf.se.

Har jag Grönt Kort golf?

Grönt Kort = hcp 54, dvs. du har ett Golf-ID med registrerat start-hcp 54. Grönt Kort är golfens motsvarighet till körkort i trafiken. Tillsammans med ett aktivt medlemskap i en golfklubb får du mot avgift (greenfee) spela på många av alla de golfbanor som finns i Sverige.