:

Hur fungerar en Nespresso?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar en Nespresso?
  2. Vad är Vertuo kaffe?
  3. Hur fungerar Nespresso Vertuo?
  4. Hur starta Nespresso?
  5. Vilka kapslar till Nespresso Vertuo?
  6. Hur fungerar Vertuo next?

Hur fungerar en Nespresso?

Se till att maskinen är påslagen och vattenbehållaren är fylld. När maskinen är klar att användas sätter du in en kaffekapsel. Tryck på knappen/funktionen som du vill programmera och håll knappen nedtryckt. Släpp knappen när du har bryggt den önskade mängden kaffe.

Vad är Vertuo kaffe?

Vertuo-maskinerna använder sig av ett streckkodssystem. Varje kapsel har en streckkod som berättar för bryggarna hur den skall beredas och hur mycket vatten som skall tillsättas. Bryggaren scannar av streckkoden och justerar helt automatiskt inställningarna utan att användaren behöver göra något.

Hur fungerar Nespresso Vertuo?

Vertuo använder sig av Centrifusion- teknologi ™ vid bryggning, maskinen känner igen varje kapsel och anpassar därmed bryggparametrarna i enlighet för att skapa din perfekta kopp kaffe.

Hur starta Nespresso?

Fyll vattentanken och tryck på knappen för att starta. Slå maskinen till ”AV-läge” genom att trycka på knappen i 3 sekunder och tryck igen för att slå ”PÅ” maskinen. Vänta nu ca 20 minuter för att låta maskinen svalna efter omfattande användning.

Vilka kapslar till Nespresso Vertuo?

Finns det kompatibla kapslar till Nespresso® Vertuo®? Nej, för att kapslarna har unika streckkoder betyder det att det inte finns kompatibla kapslar till Nespresso® Vertuo®, som det t. ex. finns till Nespresso® Original och NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Hur fungerar Vertuo next?

Med Vertuo Next kaffebryggare tar du din kaffeupplevelse till helt nya nivåer. Välj mellan sex olika koppstorlekar, allt ifrån espressos, muggar till en hel kanna. Kaffebryggaren läser av streckkoden integrerad i varje kapsel för att erbjuda dig sina gömda skatter, allt med ett enda knapptryck.