:

Hur Piercar man kindbenet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur Piercar man kindbenet?
  2. Hur gör man dermal?
  3. Hur tar man ut en dermal?
  4. Kan man bli förlamad av tungpiercing?
  5. Vad är dermal?
  6. Vad betyder dermalt?
  7. Vad är Dermals?
  8. Vad heter piercingen under läppen?

Hur Piercar man kindbenet?

Den ena är med en labret. I det här fallet går staven hela vägen genom kinden. Många väljer den här metoden eftersom de vill att smycket ska likna gropar. Den andra metoden är att göra dem med dermal ankare så att smycket bara sitter på utsidan.

Hur gör man dermal?

Gör en dermal anchor! Dermal anchor är ett halvimplantat som sätts in efter att våra erfarna piercare har gjort ett hål i huden med en cirkulär skalpell. Smycket sätts sedan fast under huden med hjälp av ett ankare i titan. Du kan sedan välja kristall om du önskar.

Hur tar man ut en dermal?

Att ta ut den är litet pyssel då den sitter under huden, man måste lägga ett snitt över den plats där den sitter och sen skära loss dem fibrer som växt fast i själva ankaret, blir antagligen ett litet ärr men det kan man leva med.

Kan man bli förlamad av tungpiercing?

En annan risk kan vara att du får skador på tänderna, tandköttet eller slemhinnan i munnen om du piercar dig. Du kan till exempel bita sönder en tand mot din piercing. Piercing i tungan kan göra att du till viss del tappar känseln i tungan. Din förmåga att prata och tugga kan också påverkas om du piercar dig.

Vad är dermal?

Huden är ett dynamiskt organ under ständig förändring som består av tre huvudlager: epidermis (överhuden), dermis (läderhuden) och hypodermis (underhuden) som alla i sin tur består av flera skikt.

Vad betyder dermalt?

Fokal betyder lokaliserad, dermal syftar på huden och hypoplasi betyder underutveckling.

Vad är Dermals?

Dermal anchors kan även kallas surface anchors, microdermals och single point surface piercing och har funnits ca 10-15 år vilket i piercingssamanhang fortfarande räknas som förhållandevis nytt. Själva Dermal smycket säljer vi endast till företag, då vi absolut inte uppmuntrar till att man pillar med dem själv.

Vad heter piercingen under läppen?

Labret är en snygg piercing genom läppen. En labret genom läppen kan placeras på lite olika ställen. Vanligast är under underläppen. En labret kan placeras på sidorna eller i mitten.