:

Kan inte lyssna?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte lyssna?
  2. Varför lyssnar inte min man?
  3. Varför funkar inte radion?
  4. Hur får jag min man att lyssna på mig?
  5. Varför kan jag inte lyssna på Sveriges Radio?

Kan inte lyssna?

Ofta kan skolsköterskan eller skolkuratorn ge mer råd om det finns problem kring det. Ibland kan det finnas andra problem hemma i familjen som gör att man känner sig orolig och stressad och får svårt att fokusera.

Varför lyssnar inte min man?

Om din partner gör något av följande kan det vara ett tecken på att hen inte lyssnar och att ni behöver jobba på er gemensamma kommunikation: Påstår att du överreagerar. Avviker från samtalet och lämnar rummet. Fokuserar på ett mindre och inte lika relevant ämne än det ni diskuterade.

Varför funkar inte radion?

Firefox eller Chrome (Mac/PC) Om du använder en annonsblockerare (exempelvis Adblock eller Adblock Plus) så behöver du avaktivera den för ilikeradio.se för att få lyssningen att fungera. Om du använder funktionen "Data Saver" eller "Databesparing" i Chrome så kan du behöva stänga av denna.

Hur får jag min man att lyssna på mig?

får du din man att lyssna på dig

  1. Prata under tiden som ni gör något annat. Om du tänker ta upp ett extra känsligt ämne – undvik att sitta ner och titta varandra djupt i ögonen. ...
  2. Kom till sak. ...
  3. Var tydligt med vad du vill. ...
  4. Smöra för honom.
BE

Varför kan jag inte lyssna på Sveriges Radio?

Det kan bero på dålig täckning eller låg uppkopplingshastighet i mobilnätet. Kontrollera så att du använder låg ljudkvalitet (Inställningar), wifi eller ladda ner som poddradio om möjligt. Varför går det inte att spola i Play med min version av Android? För dig med Android 4.0.