:

Hur åker man buss Örebro?

Innehållsförteckning:

 1. Hur åker man buss Örebro?
 2. När kommer bussen app?
 3. Hur läser man tidtabell?
 4. Var är bussen i realtid?
 5. Var är bussen to go?
 6. När börjar Vintertidtabellen SL?
 7. När kommer buss 14?
 8. När går Nockebybanan?

Hur åker man buss Örebro?

Du som bor i Örebro län reser kostnadsfritt med buss till och från vården. Reser du regelbundet och över en längre tid kan du prenumerera på en biljett. Prenumerera i 12 månader, betala för 10. Du kan ladda reskassa och köpa period- och enkelbiljetter ombord på flera av våra bussar.

När kommer bussen app?

Med vår app Tabussen.nu kan du i realtid se var bussen befinner sig geografiskt på en karta. Du kan få svar på den klassiska frågan; Var är bussen? Den nya tjänsten innebär att du via ett sök i reseplaneraren följa en buss och se var den befinner sig på en karta i appen.

Hur läser man tidtabell?

Att tänka på när du läser en tidtabell

 1. Fler hållplatser än angivet. Ofta stannar bussen på flera hållplatser mellan de angivna hållplatserna i tidtabellen. ...
 2. Streck eller kryss i tidtabellen. Vid vissa hållplatstider finns det ett streck eller ett kryss. ...
 3. Fotnotsnotering. ...
 4. Bytestid. ...
 5. Trafikdygn.

Var är bussen i realtid?

Få bättre koll på din resa i kollektivtrafiken med personlig och relevant störningsinformation. MyHeadsapp är en ny kostnadsfri app för iPhone och Android. Via push-notifikationer får du realtidsuppdaterad trafikinformation när dina tåg- och busstider förändras.

Var är bussen to go?

Västtrafik har lagt in en ny funktion i appen Västtrafik to Go. När du sökt en resa kan du nu i realtid se exakt var bussen eller spårvagnen befinner sig. Först väljer du en resa. Sedan trycker du på fliken "Här är vagnen".

När börjar Vintertidtabellen SL?

Dessutom börjar busslinje 416 trafikera området. Kontakta oss Tyck till! Telegrafberget mellan Nacka strand och Hasseludden är ett nytt bostadsområde i Nacka. I samband med att SL går över till vintertidtabell den 12 december ökar möjligheterna att resa kollektivt och mer hållbart.

När kommer buss 14?

Linje 14. Linje 14 går en gång i timmen kl 9–14 på vardagar och kl 10–14 på helger. Resenärer till Hovdestalunds kyrkogård som tidigare åkte linje 13 hänvisas till den nya Flextrafiken, som beräknas komma i mars 2022.

När går Nockebybanan?

Boende i Västerort drev under slutet av nollnolltalet frågan om förbättrad trafik på Nockebybanan senare på nätterna. Trafiken utfördes på entreprenad av Veolia Transport fram till 2012 när Arriva Sverige AB fick det senaste avtalet som gäller fram till i augusti 2020 med en möjlig förlängning till 2024.