:

Vad är sats FLX?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är sats FLX?
 2. Hur många pass får man missa sats?
 3. Vilka sats har yoga?
 4. Kan man Provträna på SATS?
 5. Vad kostar ett pass på SATS?
 6. Vad kostar det att träna 1 gång på SATS?
 7. Hur mycket kostar det att gymma en gång på SATS?
 8. Vad kostar ungdomskort på SATS?
 9. Kan man träna på alla SATS?
 10. Vilket gym är dyrast?

Vad är sats FLX?

I FLX arbetar du igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som ger dig bättre kroppskontroll och är ett bra komplement till andra träningsformer. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Hur många pass får man missa sats?

Om du glömmer att avboka tre pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 14 dagar. Du kan ändå delta i pass genom att komma direkt till centret. Bokningen görs då via bokningsstationen på centret samma dag som passet startar.

Vilka sats har yoga?

Yogaklasser

 • Vinyasa Flow. Njut av variationen i varje klass genom dynamiska flöden där du synkroniserar både andning och övningar. ...
 • Spela video. Yin Release. ...
 • Vinyasa Flow. Njut av variationen i varje klass genom dynamiska flöden där du synkroniserar både andning och övningar. ...
 • Yin Yoga. ...
 • Yoga for Athletes. ...
 • Spela video. ...
 • Hatha Yoga.

Kan man Provträna på SATS?

Vill du testa hur det är att träna på SATS? Då kan du betala 200 kr för ett drop-in-besök (150 kr om du besöker oss tillsammans med en befintlig medlem). Du kan ta del av: Gruppträning.

Vad kostar ett pass på SATS?

SATS har något som passar för alla, med priser från 209 kr per månad och upp till 999 kr om du vill ha tillgång till absolut allt överallt. Ovannämnda priser gäller vid 12 månaders bindningstid (utan bindningstid blir priset +100 kr per månad). Prisvariationerna beror på valet av gym och region.

Vad kostar det att träna 1 gång på SATS?

Vill du testa hur det är att tränaSATS? Då kan du betala 200 kr för ett drop-in-besök (150 kr om du besöker oss tillsammans med en befintlig medlem).

Hur mycket kostar det att gymma en gång på SATS?

Vill du testa hur det är att träna på SATS? Då kan du betala 200 kr för ett drop-in-besök (150 kr om du besöker oss tillsammans med en befintlig medlem).

Vad kostar ungdomskort på SATS?

SATS Together är ett medlemskap för barn/ungdomar 11-14 år. Priset är 50 % av ett ordinarie medlemskap (dock lägst 299 kr/mån i Stockholm/Göteborg och 249 kr/mån i Malmö/övriga Sverige) och inkluderar precis som ett vanligt medlemskap PT Start.

Kan man träna på alla SATS?

Du bestämmer själv vad du vill ska ingå i ditt medlemskap. Därför har vi tagit fram flexibla medlemskap så att du kan bestämma vilket center du vill träna på, om du vill ha ett medlemskap med eller utan gruppträning, med eller utan bindningstid och vilka tider du vill kunna träna.

Vilket gym är dyrast?

Metropolis: Det dyraste medlemskapet på Metropolis kostar 14 900 kronor årligen. Då slipper man ta med sig egna träningskläder, hygienartiklar, handduk och får ett eget skåp. Dessutom ingår frukost. Ett budgetkort på metropolis kostar 8 900 kronor.