:

Hur redigerar man bilder på Facebook?

Innehållsförteckning:

  1. Hur redigerar man bilder på Facebook?
  2. Hur får man bort tillfällig profil på Facebook?
  3. Vem ser min profilbild på Facebook?
  4. Varför går det inte att ta bort bilder på Facebook?
  5. Vad betyder symbolerna på Facebook?
  6. Vad innebär tillfällig profilbild på Facebook?

Hur redigerar man bilder på Facebook?

Hur redigerar jag mina foton på Facebook?

  1. Klicka på Foto/video nedanför Vad gör du just nu, [namn]?
  2. Markera de foton som du vill dela.
  3. Håll muspekaren på fotona och klicka på Redigera alla och hovra sedan över det foto du vill redigera och klicka på Redigera.
  4. När du är klar med dina redigeringar klickar du på Spara.

Hur får man bort tillfällig profil på Facebook?

Om du har lagt till en tillfällig profilbild eller ett motiv på din profilbild och valt att göra den tillfällig kan du ändra tillbaka till din tidigare profilbild när som helst. Från nyhetsflödet trycker du på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på din nuvarande profilbild. Tryck på Redigera sluttid.

Vem ser min profilbild på Facebook?

Din aktuella profilbild och omslagsbild är offentlig. Det betyder att alla på eller utanför Facebook kan se dem. Läs mer om att lägga till eller ändra din profilbild eller omslagsbild.

Varför går det inte att ta bort bilder på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Redigera offentlig information nedanför din biografi. Tryck på Redigera bredvid avsnittet Utvalt. Tryck på om du vill ta bort ett foto, eller tryck på Lägg till foto om du vill lägga till ett nytt.

Vad betyder symbolerna på Facebook?

: En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. : En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats. : En liten version av vännens eller kontaktens foto visas nedanför meddelandet när vännen/kontakten har läst det.

Vad innebär tillfällig profilbild på Facebook?

När du laddar upp en profilbild från mobilen kan du välja att den bara ska vara giltig under en viss tid. När tiden går ut växlas profilbilden automatiskt tillbaka till din tidigare bild.