:

Kan en KK-relation leda till förhållande?

Innehållsförteckning:

  1. Kan en KK-relation leda till förhållande?
  2. Hur går man vidare efter att ha blivit lämnad?
  3. Hur ser en KK-relation ut?
  4. Hur går man från KK till förhållande?
  5. Hur överlever man ett uppbrott?
  6. Har min kk känslor för mig?

Kan en KK-relation leda till förhållande?

– Risken är stor att ett ”kk”-förhållande utvecklas till en relation, vare sig man vill eller inte, säger Aftonbladets relationsexpert Eva Rusz. Hon ger Carina rådet att lägga känslorna på bordet. – Bättre spänna bågen med risk för att den brister, än att inte riskera något alls.

Hur går man vidare efter att ha blivit lämnad?

  1. Sök stöd hos nära och kära, isolera dig inte. Ibland handlar det om att bara få vara med andra, få sällskap, distrahera sig med att göra saker, få vila från chocken och sorgen. ...
  2. Håll strukturer och rutiner i vardagen. Du mår sämre av att ligga i sängen i ett mörkt rum. ...
  3. Förstå att känslor inte är farliga.
BE

Hur ser en KK-relation ut?

Ni ligger lika ofta som ni tittar på film och äter frukost ihop dagen efter. Det börjar mer och mer likna en relation, trots att ni har sagt att ni bara är vänner med förmåner. Du erkänner det inte, men du har utvecklat känslor för din KK och hoppas innerligt att hen inte ligger med någon annan.

Hur går man från KK till förhållande?

Innan du går in i en kk-relation Reflektera därför över hur du är som människa. Är du en känslomässigt bunden person finns det stor risk att känslor av anknytning och trygghet binds till den person du ligger med. Och hur ser din kulturella uppfattning ut kring sex?

Hur överlever man ett uppbrott?

Ta stöd av dina vänner, din familj eller någon utomstående. Försök att prata om det som känns tufft eller det som varit fint och som du saknar. Ju mer öppen och ärlig du är mot dig själv, desto lättare blir det att bearbeta det som hänt.

Har min kk känslor för mig?

6. Tidigare har du inte brytt dig speciellt mycket om meddelanden från ditt KK. Men nu blir du alldeles pirrig i magen, och det är inte gasar utan dina känslor som bubblar.