:

Kan inte ansluta till Automower?

Innehållsförteckning:

 1. Kan inte ansluta till Automower?
 2. Hur smal passage klarar Automower?
 3. Hur Parkopplar man Automower?
 4. Vilka Automower har Connect?
 5. Varför laddar inte robotgräsklipparen?
 6. Varför hittar inte robotgräsklipparen hem?
 7. Hur nära kan man lägga Begränsningskabel?
 8. Hur många skarvar på Begränsningskabel?
 9. Hur fungerar en Automower?
 10. Vad är Husqvarna Connect?
 11. Hur fungerar Automower Connect?

Kan inte ansluta till Automower?

Kontrollera att klipparen inte redan är ansluten till någon annans enhet. Klipparen kan bara vara kopplad till en aktiv Bluetooth-anslutning i taget. Har du aktiverat platstjänster och Bluetooth-åtkomst? Kontrollera Bluetooth-inställningarna i telefonen och i Automower® Connect-appen.

Hur smal passage klarar Automower?

Klarar Automower® smala passager? Ja, Automower® klarar smala passager på ned till 60 cm bredd, beroende på vilken modell som används.

Hur Parkopplar man Automower?

Kontrollera Bluetooth-inställningarna i telefonen och i Automower® Connect-appen. På Android-telefoner behöver du även kontrollera dina platstjänster. För iPhone: Kontrollera om klipparen redan är parkopplad med din enhet (öppna Inställningar > Bluetooth).

Vilka Automower har Connect?

Vi presenterar Automower® Intelligent Mapping (AIM) Smarta kartfunktioner är enkla att använda via Automower® Connect-appen och är kompatibla med Automower® 405X, 415X, 435X AWD och 535 AWD.

Varför laddar inte robotgräsklipparen?

Tryck på valfri knapp på robotens panel. Om roboten inte reagerar på någon av knapparna, och systemet är påslaget, slå av strömbrytaren och tryck roboten i laddstationen för att försöka uppdatera batteriet. När roboten startar om, slå på strömbrytaren och låt roboten fulladdas, åtminstone under 24 timmar.

Varför hittar inte robotgräsklipparen hem?

Den vanligaste orsaken till att roboten inte hittar hem är att guidekabeln inte fungerar som den ska. Antingen har det skett ett kabelbrott, eller så är den skadad på annat vis. Kontrollera därför först om guidekabeln är intakt. Det kan man göra genom att flytta guidekabeln till ett begränsningsstift på laddstationen.

Hur nära kan man lägga Begränsningskabel?

Placera begränsningskabeln ca. 30 cm från gräsmattans kant och se till att kabeln ligger stadigt med hjälp av märlorna. Inom loppet av några veckor kommer kabeln att vara helt överväxt och osynlig. Kabeln kan också grävas ner under gräsmattans yta.

Hur många skarvar på Begränsningskabel?

Det som kan vara lite knepigt är ifall begränsningsslingan är väldigt sträckt, vilket den ska vara. Att försöka dra ihop trådändarna och få i dem i ett skarvdon brukar resultera i ett nytt avbrott efter vintern. Använd i stället två skarvdon och skarva i en ny tråd på ca 30 cm.

Hur fungerar en Automower?

Husqvarnas Automower-modeller har en patenterad guidekabel som gör att de inte behöver följa begränsningskabeln hem utan kan ta en genväg tvärs över gräsmattan. Då detta ofta innebär en kortare sträcka hem så kan Husqvarnas robotar – allt annat lika – därför åka hem senare och därmed klippa längre.

Vad är Husqvarna Connect?

Husqvarna Connect ger dig omedelbar tillgång till allt du behöver för att jobba smartare. Från direktmeddelanden och produktdata till digitala guider och manualer.

Hur fungerar Automower Connect?

Ansluta till en Automower®-robotgräsklippare med Automower® Connect. Med Automower® Connect-appen kan du styra Automower®-robotgräsklipparen direkt från din smartphone. Appen gör att du bland annat kan starta, stoppa och parkera robotgräsklipparen samt kontrollera och justera inställningarna.