:

Hur får man star på Disney Plus?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man star på Disney Plus?
  2. Hur ändrar man profilinställningar på Disney Plus?
  3. Hur höjer man åldersgränsen på Disney Plus?
  4. Vad finns det för filmer på Disney Plus?
  5. Hur tar man bort föräldrakontroll på Disney Plus?

Hur får man star på Disney Plus?

Oavsett om du använder din TV, dator, surfplatta eller mobil, kommer du visas hur du ställer in din åldersgräns på 18+, så att du kan tillgång till all underhållning från Star när du anger ditt lösenord. Du kan också välja att begränsa tillgången så att endast familjevänliga TV-serier och filmer visas på Disney+.

Hur ändrar man profilinställningar på Disney Plus?

Ändra en profil

  1. Välj din profil. I en webbläsare finns den längst upp i högra hörnet. På en mobilenhet finns den längst ner i högra hörnet. ...
  2. Välj Ändra profil.
  3. Välj den profil som du vill ändra.
  4. Ändra de inställningar du vill, till exempel: Profilnamn. Avatar. ...
  5. Välj Spara.

Hur höjer man åldersgränsen på Disney Plus?

Gå till din profil och välj Ändra profiler. Välj den barnprofil som du vill ändra. Växla inställningen Barnlås till PÅ Ange ditt lösenord för att bekräfta ändringarna.

Vad finns det för filmer på Disney Plus?

Från Askungen, Skönheten och Odjuret och Den lilla sjöjungfrun till Frost och den nya versionen av Lejonkungen. De älskade filmerna får också sällskap av hundratals serier, kortfilmer och specials, inklusive Phineas och Ferb, DuckTales och klassiska feelgood-filmer som Mrs.

Hur tar man bort föräldrakontroll på Disney Plus?

Förstå de nya Disney + föräldrakontrollerna Att säga "nej" ställer automatiskt in profilen på 14+. - Du måste också ställa in en PIN-kod för din profil. - När föräldrakontrollen är påslagen måste du ange en åldersgräns för varje ytterligare profil på kontot. Det finns totalt sju: 0+, 6+, 9+, 12+, 14+, 16+ och 18+.