:

Varför kommer jag inte in på Discovery Plus?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kommer jag inte in på Discovery Plus?
  2. Var ingår Discovery Plus?
  3. Kan inte logga in på discovery+ Plus Apple TV?
  4. Hur uppdaterar man Discovery Plus på tvn?
  5. Kan man få discovery på Viasat?
  6. Hur kan jag se Discovery plus på Apple TV?
  7. Hur uppdaterar man discovery på Samsung TV?

Varför kommer jag inte in på Discovery Plus?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Var ingår Discovery Plus?

SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn, SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2. Kanaler som du kan se i din Tv-box: discovery+ Extra 1-8. Kanaler som ingår.

Kan inte logga in på discovery+ Plus Apple TV?

Om du inte redan har appen, så behöver du först ladda ned den. Öppna App Store på din enhet (iPhone, iPad, AppleTV4), sök efter discovery+ och ladda ner appen. Du behöver först skapa ett användarkonto på discovery+ genom att besöka www.discoveryplus.com/se eller registrera dig direkt i appen.

Hur uppdaterar man Discovery Plus på tvn?

Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet).

Kan man få discovery på Viasat?

Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket. För dig som har tv-paket Premium ingår discovery+ Sport Premium utan extra kostnad.

Hur kan jag se Discovery plus på Apple TV?

Gen) Vi finns också på Apple TV 4. Vår app finns att hämta i Apple App Store.

Hur uppdaterar man discovery på Samsung TV?

Med din fjärrkontroll går du till Tv:ns alternativmeny genom att klicka på "MENY" -knappen på fjärrkontrollen. Använd nedåtpilen på fjärrkontrollen för att gå till fliken "Support" (visas bredvid frågetecken ikonen "?") Och välj alternativet "Programuppdatering". Välj alternativet "Online".