:

Hur aktiverar man ett SIM-kort i iPhone?

Innehållsförteckning:

  1. Hur aktiverar man ett SIM-kort i iPhone?
  2. När börjar mitt nya SIM-kort fungera?
  3. Vad är det för nummer på SIM-kortet?
  4. Vad menas med inaktivt simkort?
  5. Varför fungerar inte mitt Telia kontantkort?

Hur aktiverar man ett SIM-kort i iPhone?

Gå till Inställningar > Mobilnät > SIM-PIN om du har en iPhone. Gå till Inställningar > Mobildata > SIM-PIN om du har en iPad. Slå på din SIM-PIN eller stäng av den. Om du uppmanas till det anger du din SIM-PIN.

När börjar mitt nya SIM-kort fungera?

För mobilabonnemang och mobilt bredband är SIM-kortet i de flesta fall aktiverat från start och du kan börja använda det på en gång. Ersättningskort till mobilen aktiveras automatiskt när du stoppar in kortet i mobilen.

Vad är det för nummer på SIM-kortet?

För att få fram telefonnumret som tillhör kortet kan du se om det finns skrivet på det större plastkortet som du tryckte ut sim-kortet från. Om du har fått något papper med, bör numret även stå på detta. Om det inte gör det, kan du gå in här och välja ”Ta reda på ditt telefonnummer”.

Vad menas med inaktivt simkort?

"Du måste ladda ditt kontantkort med samtalstid och eller ringa från det minst en gång under en sammanhängande period om 12 månader, annars stängs det av. Du kan kontrollera giltighetstiden för ditt kort via Automatiskt Kundtjänst, ring 454 eller slå kommandot *120# lur i din mobiltelefon."

Varför fungerar inte mitt Telia kontantkort?

Om du har problem med att ladda ditt kontantkort är du välkommen att kontakta oss. För att vi ska kunna hjälpa dig kommer vi att behöva ditt mobilnummer, belopp och datum för påfyllningen. Har du laddat via internetbank ange då även referensnumret för betalningen samt vilken bank du använde.