:

Vilken post kommer med CityMail?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken post kommer med CityMail?
  2. Hur dags kommer CityMail?
  3. Vem grundade CityMail?
  4. Hur är det att jobba på CityMail?
  5. Är Bring och CityMail samma företag?
  6. Vilka äger CityMail?

Vilken post kommer med CityMail?

CityMail, tidigare Bring Citymail Sweden AB, är en svensk postoperatör som delar ut industriell post, det vill säga försändelser från företag till andra företag eller till privatpersoner.

Hur dags kommer CityMail?

Frakttiden för leverans med CityMail är 1-4 dagar från vårt lager. Om du väntar leverans via CityMail kan du själv se när nästa utdelning sker till ditt postnummer. Läs gärna mer om CityMail.

Vem grundade CityMail?

Bror Anders MånssonCitymail / GrundareBror Anders Månsson, född i Lund den 29 september 1947, är en svensk entreprenör och företagsledare. Efter en karriär inom förpackningsindustrin, bland annat som VD för Åkerlund & Rausing, startade Månsson det privata postföretaget Citymail i Stockholm 1991. Wikipedia

Hur är det att jobba på CityMail?

Tempofyllt arbete med mycket motion! Bring citymail är en bra arbetsplats om man vill ha tid för sig själv och inte ha för mycket av socialt arbete runt sig. Man får god fysik, sifferminne och konsten att läsa tydligt. Man kan få det tufft om man inte tycker om att vara utomhus, tunga lyft eller individuellt arbete.

Är Bring och CityMail samma företag?

Citymail är inte längre en del av Bring.

Vilka äger CityMail?

Under 20 har Posten Norge förhandlat med bolaget Allegra och har nu enats om en försäljning av Citymail. Affären innebär att Citymail får nya ägare. Ny ägare blir ett holdingbolag rådgivet av tyska investmentbolaget Allegra, som arbetar med förvärv av bolag med stora utmaningar.