:

Hur länge varar Matkortet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge varar Matkortet?
  2. Hur mycket kostar ett Matkort?
  3. Vilket Matkort är bäst?
  4. När fylls Rikskortet på?
  5. När får man SL kort från skolan?
  6. Vilka gymnasium har Matkort Malmö?

Hur länge varar Matkortet?

Matkortet kan användas skoldagar mellan 10.00 och 15.00. Maximalt uttagsbelopp är 75 kr/dag (OBS: Tilldelningen är 60 kr per dag; tar du ut mer än så varje dag räcker pengarna inte hela månaden utan du får då skjuta till av egna pengar). Matkortet får endast användas för betalning av mat.

Hur mycket kostar ett Matkort?

Ett matkort är ett kort laddat med pengar för att du som elev ska kunna gå ut på restauranger och äta lunch under skoldagen. Hur mycket pengar korten är fyllda bestämmer skolorna själv, det kan variera mellan 45-65 kronor per dag.

Vilket Matkort är bäst?

Vilket är det bästa matkortet? Vi anser att Coop Mer kreditkort är det bästa matkortet. Anledningen är att det ger högre bonus än alla andra kreditkort på matinköp, samtidigt som det ger bonuspoäng på övriga köp också. Kortet har dessutom inte någon årsavgift det första året samt flera kostnadsfria försäkringar.

När fylls Rikskortet på?

Aktiv medlem. Rikskortet = Rikskuponger, men man får dom inte i "häften" längre för att betala på restauranger, utan laddat av arbetsgivaren varje månad på ett Mastercard. Jag får kortet laddat den 25:e varje månad, varje sig det är röd dag eller inte.

När får man SL kort från skolan?

Förutsättningar för att terminsbiljett avståndet mellan hemmet och skolan är längre än sex kilometer. du bor växelvis på olika adresser och minst ett av hemmen är längre bort än sex kilometer från skolan, och båda hemmen är i Stockholms stad. Är du myndig gäller din folkbokföringsadress.

Vilka gymnasium har Matkort Malmö?

Som elev på Bladins gymnasium får du ett matkort som du kan använda för att äta lunch på utvalda restauranger i närområdet. När vädret tillåter, är det många som väljer att ha picknick i den vackra Rönneholmsparken.