:

Finns appen hälsa på iPad?

Innehållsförteckning:

  1. Finns appen hälsa på iPad?
  2. Hur pålitlig är stegräknaren i Iphone?
  3. Är 1177 Vårdguiden trovärdig?
  4. Vad kännetecknar en myndighet?
  5. Hur aktiverar man hälsa appen?

Finns appen hälsa på iPad?

Ange information om din hälsa Öppna appen Hälsa och tryck på fliken Bläddra. Tryck på en kategori, till exempel Aktivitet. Tryck på en underkategori, som Steg. Tryck på Lägg till data i det övre högra hörnet.

Hur pålitlig är stegräknaren i Iphone?

Det visade sig att Iphone är bättre på att fånga upp steg vid raska promenader, något som sannolikt har att göra med att stegen är mer distinkta. I det läget räknar telefonen fel på mindre än 5 procent, något som får klassas som tämligen bra. Det är alltså de långsamma stegen i vardagen som inte fångas upp.

Är 1177 Vårdguiden trovärdig?

Använd 1177 Vårdguiden som källa Innehållet på 1177.se är faktagranskat i flera led och produceras i samarbete med sakkunniga som är verksamma ute i vården. Därför är 1177.se en tillförlitlig och bra källa till kunskap när det gäller frågor som rör vård, hälsa och sjukdom.

Vad kännetecknar en myndighet?

Myndighet är samtliga statliga och kommunala organ med - undantag för beslutande politiska församlingar - är myndigheter enligt regeringsformen. Regeringsformens indelning utgår från organisationsformen, inte från vilken funktion organet har.

Hur aktiverar man hälsa appen?

Gå till appens inställningar genom att logga in i appen och klicka på kugghjulet uppe i höra hörnet. Klicka på Inställningar, Välj sedan behörigheter, Välj Fysisk Aktivitet och markera tillåt.