:

Är Ioniq 5 bra?

Innehållsförteckning:

 1. Är Ioniq 5 bra?
 2. Kan man provköra Ioniq 5?
 3. Finns Ioniq 5 i Sverige?
 4. Hur mycket får en Hyundai Ioniq 5 dra?
 5. Är Hyundai Ioniq en bra bil?
 6. Är Ioniq 5 en SUV?
 7. Var kan man provköra Polestar 2?
 8. När kommer Ioniq 5 till Sverige?
 9. När släpps Hyundai Ioniq 5?
 10. Är Hyundai Ioniq bra?
 11. Hur långt går Ioniq 5?

Är Ioniq 5 bra?

Hyundai Ioniq 5 RWD kändes nästan självskriven som långtestbil när de tekniska specifikationerna blev officiella. Här är en elbil i åtminstone hyfsat rimlig prisklass och som samtidigt har ungefär så bra laddningsprestanda det över huvud taget går att få just nu, tack vare 800-voltsteknik.

Kan man provköra Ioniq 5?

Provkör IONIQ 5 Accelerera från 0-100 km/h på 5,2 sekunder och njut av upp till 481 km i räckvidd. Fyll i formuläret nedan så kontaktar återförsäljaren dig så fort som möjligt och bekräftar provkörningen. Det går också bra att få en online-presentation av bilen.

Finns Ioniq 5 i Sverige?

Malmö, – När IONIQ 5 First Edition lanserades tidigare i april, sålde den slut på endast fyra dagar. Nu släpper Hyundai Sverige priser och öppnar upp för möjligheten att beställa samtliga versioner av helt nya IONIQ 5.

Hur mycket får en Hyundai Ioniq 5 dra?

Specifikationer Ioniq 5 72,6 kWh AWD 305 hk Batteri: 72,6 kWh, litiumjonbatteri. Max släpvagnsvikt: 1600 kg.

Är Hyundai Ioniq en bra bil?

Den helt eldrivna versionen av Ioniq är en bra bil. Ioniq upplevs som lättkörd och stark, trots att motorn inte levererar mer än 120 hästar, vridet på 295 Newtonmeter imponerar mer. Ioniq går också förhållandevis tyst på den holländska asfalten, även om lite vindljud gör sig gällande i motorvägsfart.

Är Ioniq 5 en SUV?

Världspremiär för IONIQ 5 Vår kompromisslösa elektriska CUV (crossover-SUV) låter dig ta kontrollen över ditt liv och påverka ditt avtryck på världen. IONIQ 5 drivs av ett lättviktsbatterisystem på 400-800 volt som möjliggör blixtsnabb uppladdning och en acceleration från 0-100 km/h på bara 5,3 sekunder.

Var kan man provköra Polestar 2?

Du kan även uppleva och provköra Polestar på följande platser:

 • Polestar Göteborg.
 • Polestar Landvetter.
 • Polestar Stockholm.
 • Polestar Malmö
 • Helsingborg.

När kommer Ioniq 5 till Sverige?

Vi beställde vår Ioniq 5 i januari 2022 som var planerad för leverans i slutet maj/början Juni 2022.

När släpps Hyundai Ioniq 5?

Den uppdaterade IONIQ 5 kommer till den svenska marknaden under andra halvan av 2022. De digitala backspeglarna finns sedan tidigare på syskonet Genesis GV60, här nedan kan ni se hur de fungerar i den bilen.

Är Hyundai Ioniq bra?

Ioniq har fått bra betyg i test och anses överlag vara en bra och genomtänkt bil. Men den har en något hård fjädring och interiören skulle kunna vara av mer kvalitativa material. Men Samtliga modeller har berömts för att vara säkra, energisnåla och prisvärda.

Hur långt går Ioniq 5?

En helt uppladdad plug-in hybrid kan ta dig flera mil på enbart el medan en helt elektrisk bil som exempelvis IONIQ 5 erbjuder upp till hela 507* km. Allt hänger på hur långa sträckor du vill och behöver köra dagligen.