:

Vad kostar det att annonsera på Aftonbladet?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att annonsera på Aftonbladet?
  2. Kan man sälja saker till second hand?
  3. Hur mycket kostar det att ha reklam på tunnelbanan?
  4. Vad kostar det att lägga ut en bil på Blocket?
  5. Hur länge får man ha en annons på Blocket?

Vad kostar det att annonsera på Aftonbladet?

Annonspriserna online skenar. Efter årsskiftet har de stora sajterna passat på att vässa prislistorna. What.se har koll på vad en webbannonsör idag får betala för att synas på Aftonbladet.se, Di.se och de andras startsidor.

Kan man sälja saker till second hand?

Märkeskläder i gott skick, läsplattor, mobiltelefoner, böcker, sticklingar och kamerautrustning säljer bra. Och glas, porslin och inredning är jättepopulärt. Men även verktyg, leksaker och samlarsaker som kan vara allt från mynt och frimärken till barbiedockor, smurfar och vinylskivor.

Hur mycket kostar det att ha reklam på tunnelbanan?

Reklamintäkterna ger alltså lika mycket som en höjning av det totala biljettpriset med 3,6 procent. För ett månadskort som kostar 690 kronor innebär det en höjning med 25 kronor.

Vad kostar det att lägga ut en bil på Blocket?

Att sälja en bil på Blocket kostar 159 kronor och din annons syns i två månader. Det är mindre än kostnaden för en vanlig biltvätt. Använd vårt digitala köpekontrakt med Bank-ID så får köparen två veckors kostnadsfri försäkring från Trygg-Hansa. Det går oftast fort att sälja via Blocket.

Hur länge får man ha en annons på Blocket?

Eftersom Blocket vill minimera antalet inaktuella annonser på Webbplatsen tas en annons bort av Blocket efter två månader från publiceringsdagen. På Blocket Bostad uthyres tas annons bort av Blocket om du inte har loggat in på ditt Blocket Bostad-konto under en sammanhängande period om tre veckor.