:

Var hittar man valpar till salu?

Innehållsförteckning:

  1. Var hittar man valpar till salu?
  2. Hur betala för hundvalp?
  3. Vart kan man kolla på hundar?
  4. När betalar man för valpen?
  5. Vad ingår i ett Valppaket?

Var hittar man valpar till salu?

Välkommen till Köpahund.se! Köpahund.se är Svenska Kennelklubbens valphänvisningssajt. Här hittar du presentationer av närmare 300 olika hundraser, valpkullar till salu och kontaktuppgifter till SKK-anslutna uppfödare. Vi har också samlat massor av tips och råd för dig som är nybliven hundägare.

Hur betala för hundvalp?

Svenska Kennelklubbens köpeavtal ska användas vid försäljning av hund. Köparen ska ha med sig avtalet senast samma dag som valpen levereras. Du kan alltså inte skriva ett eget avtal temporärt och skicka det korrekta avtalet till köparen när du hunnit få hem det.

Vart kan man kolla på hundar?

Det har vi gjort i 114 år nu. Vi arbetar för att alla hundar ska ha rätt till ett kärleksfullt hem. Och för att rätt hund ska finna rätt hem. Hundstallet är en ideell förening som vårdar hundar som inte har någon som tar hand om dem.

När betalar man för valpen?

Observera att slutbetalningen på hunden måste vara oss tillhanda den dagen ni hämtar hunden, detta betyder att om ni väljer att betala via postgiro eller bankgiro behöver betalningen ske minst 1 vecka innan hämtning, vid kontant betalning sker det på plats den dagen ni hämtar valpen.

Vad ingår i ett Valppaket?

I startpaketet till din valp hittar du följande: * ett halsband av nylon (fyra olika färger och flera storlekar) * ett nylonkoppel (fyra olika färger och olika bredd) * en mjuk bädda så att hunden kan få en skön sovplats, så kallad vetbed (två storlekar) * bajspåsar (120 stycken) * tuggben från Rauh FÄRG OCH STORLEK Då ...