:

Hur svarar man på Skype?

Innehållsförteckning:

  1. Hur svarar man på Skype?
  2. Varför fungerar inte video i Skype?
  3. Vad kostar ett videosamtal med Skype?
  4. Hur ska du logga in på Skype?
  5. Vad behöver du för att kunna ringa med Skype?

Hur svarar man på Skype?

Att klicka direkt på telefonluren ringer upp kontakten på det numret som användes förra gången. Klicka på rutan som kommer upp, eller genom att trycka på headsetets svarsknapp, för att svara på samtalet.

Varför fungerar inte video i Skype?

Lös problemet med en klient eller dator genom att först kontrollera att datorn är uppdaterad. Datorn bör ha de senaste uppdateringarna av operativsystem, ljud- och videodrivrutiner samt uppdateringar av program för att kunna ansluta till ett Skype för företag-onlinemöte för en lyckad upplevelse.

Vad kostar ett videosamtal med Skype?

Ett videosamtal på dator mellan två Skype-användare är gratis. Du betalar bara för din vanliga internetanslutning. För att kunna ringa videosamtal med Skype behöver du först och främst en dator med bredbandsuppkoppling och programmet Skype installerat (du laddar ner det gratis från www.skype.com).

Hur ska du logga in på Skype?

Gå till www.skype.com och klicka på ”Skaffa Skype” samt välj den typ av dator du har (Windows, Mac eller Linux). Klicka sedan på ”Ladda ner Skype” och följ stegen för att installera programmet på din dator. Innan du kan logga in och börja ringa måste du registrera dig.

Vad behöver du för att kunna ringa med Skype?

Du betalar bara för din vanliga internetanslutning. För att kunna ringa videosamtal med Skype behöver du först och främst en dator med bredbandsuppkoppling och programmet Skype installerat (du laddar ner det gratis från www.skype.com ). Du behöver också en kamera, högtalare och mikrofon. Många bärbara datorer har idag en webbkamera med mikrofon ...