:

Hur är det att jobba på EY?

Innehållsförteckning:

  1. Hur är det att jobba på EY?
  2. Varför EY?
  3. Hur många anställda har EY i Sverige?
  4. Hur mycket tjänar man på EY?
  5. Varför ska man jobba på Grant Thornton?
  6. När grundades EY?
  7. Hur många kontor har EY i Sverige?
  8. Vad gör man som junior revisor?

Hur är det att jobba på EY?

Utvecklande, utmanande, tidskrävande. Att arbeta med revision på ett bolag som EY erbjuder stor utveckling både personligt och professionellt. De ekonomiska kunskaperna ökar avsevärt och man får lära känna många olika sorters organisationer. Det finns en tydligt intern utbildningsplan, karriärstege samt löneutveckling.

Varför EY?

Varför EY? Hos EY är vårt syfte att bygga en bättre arbetsvärld. I en värld som är mer osäker än någonsin, fungerar vårt syfte som vår "ledstjärna" som vägleder våra nästan 300 000 anställda — vilket ger sammanhang och mening åt det arbete vi utför varje dag.

Hur många anställda har EY i Sverige?

I Sverige har vi under verksamhetsåret varit i medeltal 2 831 heltidsanställda. Verksamhetsåret uppgick omsättningen i Sverige till 4,6 miljarder kronor.

Hur mycket tjänar man på EY?

VD:n för Ernst & Young är Jan Birgersson. Han är en av Sveriges sämst betalda VD:ar om man ser till lön. Företaget omsätter miljarder och gör höga vinster år efter år, men högsta chefen får nöja sig med en lön på 45 000 i månaden. Många av hans anställda har mycket mer.

Varför ska man jobba på Grant Thornton?

Med oss på Grant Thornton får du utveckla Sveriges näringsliv tillsammans med inspirerande kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Hos oss får du ta ett helhetsansvar och du jobbar ofta direkt med kundens ledning.

När grundades EY?

1989, England, StorbritannienEY / Grundades

Hur många kontor har EY i Sverige?

I Sverige finns det 50 kontor runt om i landet med ca 2700 medarbetare med det svenska huvudkontor som är placerat i Stockholm. Hos EY kan du som student starta och sedan utveckla din karriär, bolaget har många karriärvägar att välja mellan och erbjuder en spännande innovativ miljö.

Vad gör man som junior revisor?

Som nyexaminerad civilekonom är det vanligt att börja som junior revisor/revisorsassistent. Det innebär att man assisterar mer erfarna kolleger i granskningsarbetet för att på sikt kunna arbeta mer självständigt. Revision i aktiebolag görs av revisorer som har examen som godkänd revisor eller auktoriserad revisor.