:

Hur ansöker man om Klarna?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ansöker man om Klarna?
  2. Varför går det inte att logga in på Klarna?
  3. Hur loggar jag in på Klarna?
  4. Är det något fel på Klarna appen?
  5. Kan man logga in på Klarna utan bankid?
  6. Vad är ärendenummer Klarna?
  7. Vad krävs för att sälja med Klarna?

Hur ansöker man om Klarna?

För att ansöka om ett Klarnakort måste du: Vara minst 18 år och bosatt i Sverige. Ha köpt något med Klarna tidigare. Inte ha några betalningsanmärkningar....Följ de här stegen för att ansöka:

  1. Gå till Mitt Klarna.
  2. Klicka på Klarnakortet.
  3. Välj Skaffa Klarnakortet och slutför din ansökan.

Varför går det inte att logga in på Klarna?

Om du har problem att logga in med Mobilt BankID, prova följande: Testa att ditt BankID fungerar för autentisering. Testa att logga in med BankID på fil eller på kort på klarna.com istället.

Hur loggar jag in på Klarna?

Klarna Online (online.klarna.com) Klicka här och logga in med de uppgifter som vi skickat till mailadressen du angav i ditt avtal.

Är det något fel på Klarna appen?

Under torsdagen drabbades betaltjänstföretaget Klarnas app av tekniska problem. Användare uppges ha kunnat se andra användares privata uppgifter. Klarna har anmält händelsen till Finansinspektionen.

Kan man logga in på Klarna utan bankid?

Eftersom bank-ID är populärt i Sverige har vi gjort det till ett valbart alternativ som kunder kan addera om de vill, men vi vill också att de som inte har bank-ID ska kunna handla tryggt med oss. Även utan den här funktionen kan man som kund lita på att betalningen sker säkert genom Klarna.

Vad är ärendenummer Klarna?

Kontakta Klarnas kundtjänst och fyll i deras återbetalningsformulär och ange ärendenumret du fick i mejlet från Klarna. Var noga med att skriva in dina uppgifter utan mellanrum eller bindestreck. Om du har en annan faktura som ska betalas kan du såklart kontakta Klarna, så flyttar de pengarna dit istället.

Vad krävs för att sälja med Klarna?

För att börja sälja med Klarna behöver nedanstående vara uppfyllt. En fungerande hemsida som innehåller följande följande information: Företagsinformation: registrerat företagsnamn, registrerad företagsadress, organisationsnummer samt momsregistreringsnummer.