:

Vad är SmartLink?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är SmartLink?
  2. Är Skoda Connect gratis?
  3. Hur aktivera Skoda Connect?
  4. Var är min Skoda?
  5. Har jag Škoda Connect?
  6. Varför fungerar inte Škoda Connect?
  7. Kan inte aktivera Škoda Connect?
  8. När kommer min Skoda?
  9. Hur ansluter jag Android Auto trådlöst?
  10. Vad ingår i nybilsgaranti ŠKODA?

Vad är SmartLink?

Med SmartLink+ (ŠKODA Connect stöder MirrorLink®, Apple CarPlay och Android Auto) möjliggör bilens infotainmentsystem en säker hantering av mobila enheter för föraren. Dessutom är alla installerade appar som är certifierade som säkra för fordon kompatibla med MirrorLink®, Apple CarPlay eller Android Auto.

Är Skoda Connect gratis?

En mycket viktig del av ŠKODA Connect är funktionen eCall/nödsamtal som kommer som en del av Care Connect-servicepaketet och är gratis för bilens hela livstid.

Hur aktivera Skoda Connect?

1. Tryck på ”MENY”-knappen på infotainmentenheten och välj funktionsknappen ”Inställningar” på skärmen. 2. Bläddra ner i menyn och välj ”ŠKODA Connect (onlinetjänster).

Var är min Skoda?

Med MyŠKODA-appen har du full koll. Har du en nyare årsmodell (tillverkad efter ve) så kan du dessutom låsa och låsa upp direkt i appen. Funktionen Parkeringsposition hjälper dig att hitta din bil. Du kan till och med tuta eller blinka med fjärrstyrning för att hitta den.

Har jag Škoda Connect?

Du hittar Connect-portalen på din ŠKODA-handlares webbplats. När registrering och aktivering har genomförts kan onlinetjänsterna styras helt från Connect-portalen eller applikationen ŠKODA Connect i mobiltelefonen.

Varför fungerar inte Škoda Connect?

Låter som att senaste versionen av appen har något kompatibilitetsproblem med din telefon/Android-version. Du skulle behöva testa med en tidigare version, men det kan vara svårt att få tag i.

Kan inte aktivera Škoda Connect?

Gå tillbaka till Connect-portalen. Om sidan med pinkoden för registrering fortfarande visas eller om den fortsätter att visas efter inloggning, ska du klicka på Återställ. 6. Om du är ny användare uppmanas du att välja föredragen servicepartner.

När kommer min Skoda?

Premiär för ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV - bilder och pris i Sverige ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV kommer också i RS-utförande för en ännu sportigare känsla och mer körglädje. ENYAQ COUPÉ RS iV kommer att lanseras först och ENYAQ COUPÉ iV lanseras efter sommaren 2022. Äntligen är ŠKODAs främsta modellnyhet 2022 här – ENYAQ COUPÉ iV!

Hur ansluter jag Android Auto trådlöst?

Om bilen har stöd för trådlös anslutning måste du parkoppla telefonen med bilens Bluetooth för att konfigurera. Beroende på din bil ansluts antingen telefonen automatiskt efter konfigureringen, eller så visas ikonen för Android Auto-appen på bilens skärm.

Vad ingår i nybilsgaranti ŠKODA?

Nybilsgaranti: gäller vid köp av ny bil 2 år från leveranstillfället. Vid nyköp ingår även 3 års vagnskadegaranti (ŠKODA som köps och används i Sverige, ej ŠKODA Praktik), 3 års lackgaranti och 12 års rostskyddsgaranti (ej ŠKODA Praktik).