:

Hur funkar OKQ8 kreditkort?

Innehållsförteckning:

 1. Hur funkar OKQ8 kreditkort?
 2. Kan man sätta in pengar på OKQ8 kort?
 3. Hur tar man ut pengar från OKQ8?
 4. Hur aktiverar jag mitt OKQ8 kort?
 5. Hur använder man OKQ8 medlemskort?
 6. Var fungerar OKQ8 kort?
 7. Vilket bensinkort är bäst?
 8. Hur mycket kostar det att vara medlem i OKQ8?
 9. Hur får man ut återbäring?
 10. Hur mycket återbäring OKQ8?
 11. Hur använder man OKQ8 medlemskort när man tankar?
 12. Hur loggar man in på OKQ8?
 13. Hur tankar man på OKQ8?
 14. Kan man tanka med OKQ8 kort på INGO?

Hur funkar OKQ8 kreditkort?

OKQ8s tankkort är ett mångsidigt kreditkort som passar bra både som bensinkort och som bonuskort för vardagsinköp. Med kortet får du 2 % i återbäring när du handlar i butiken på bemannade OKQ8-stationer, samt 20 öre per liter i återbäring när du tankar. Utöver det ges även 0,3 % bonus på allt du köper utanför OKQ8.

Kan man sätta in pengar på OKQ8 kort?

Du sätter in pengarkortet genom att använda det inbetalningskort som kommer med ditt kontoutdrag varje månad. På inbetalningskortet finns ett OCR-nummer som du använder och gör en betalning som går in på ditt kortkonto för OKQ8 VISA. Du kan spara upp till 150 000 kr på ditt kortkonto.

Hur tar man ut pengar från OKQ8?

Om du önskar ta ut hela eller delar av ditt insatta belopp är det enkelt och smidigt att få detta utfört. Du kontaktar helt enkelt vår kundservice på tel. 020-65 65 65.

Hur aktiverar jag mitt OKQ8 kort?

More content

 1. OKQ8. Hej Marzi, Aktivera kortet gör du genom att ringa oss på telefon 020-65 65 65. ...
 2. Ingegerd Lännbrink. När kan man göra det Har försökt flera gånger på det numret men inte kommit fram. ...
 3. Per Blomberg. Hur hittar jag ”mina sidor”? ...
 4. Berit Höög. Kan inte aktiver mitt Okq8 kort. ...
 5. Maja Eriksson. ...
 6. Lars Pettersson.

Hur använder man OKQ8 medlemskort?

Vill du kunna betala med kortet också? OKQ8 har också ett kort för dig som vill kunna betala med ditt kort när du handlar och tankar på stationerna, samtidigt som du samlar återbäring och får fina förmåner och rabatter. Perfekt för dig som vill hålla koll på dina drivmedelsinköp eller dela bilkonto med någon annan.

Var fungerar OKQ8 kort?

Nytt! OKQ8 Business Basic är rätt kort för dig som vill kunna köpa allt till din bil på våra stationer samt även hyra bil och släp, köpa gasol och göra verkstadsköp. Givetvis kan du även tanka på alla våra stationer och hos våra partners. Kortet går även att använda i de flesta parkeringsautomater.

Vilket bensinkort är bäst?

OKQ8 Visa. Vi anser att OKQ8 Visa är det bästa bensinkortet i Sverige 2022. Den främsta anledningen är att de har bra rabatter och överlägset bäst teckning vad gäller bensinstationer. Därtill får du 2 % i bonus på övriga inköp på stationen, vilket är i nivå med många av de bättre bonuskorten i Sverige.

Hur mycket kostar det att vara medlem i OKQ8?

Kortet är gratis och ger dig bonus på dina köp utanför OKQ8. Du kan dessutom dubbla bonusen genom att lösa in din den på stationen! Läs mer och ansök här. Slipp dyra självrisker för 75 kr/mån (ordinarie fr.

Hur får man ut återbäring?

För att vi ska kunna dela ut återbäring måste det finnas ett överskott från den återbäringsgrundande verksamheten. Vad som är återbäringsgrundande har bestämts av föreningsstämman som är OK:s högsta beslutande organ.

Hur mycket återbäring OKQ8?

När det går bra för OK betalar vi årligen ut återbäring på det du handlar och tankar hos OKQ8....Hur mycket får jag i återbäring?

25 öre per literDrivmedel på bemannade OKQ8-stationer
10 öre per literDrivmedel på obemannade OKQ8 Minipris-stationer
2 procentÖvriga köp hos OKQ8

Hur använder man OKQ8 medlemskort när man tankar?

Vill du kunna betala med kortet också? OKQ8 har också ett kort för dig som vill kunna betala med ditt kort när du handlar och tankar på stationerna, samtidigt som du samlar återbäring och får fina förmåner och rabatter. Perfekt för dig som vill hålla koll på dina drivmedelsinköp eller dela bilkonto med någon annan.

Hur loggar man in på OKQ8?

OKQ8:s app Vår app är den perfekta medpassageraren för dig som är på väg. Du kan enkelt hitta alla våra stationer samt få vägbeskrivning till dem. Appen innehåller även inloggning till OKQ8 Bank, så att du med OKQ8 VISA och OKQ8 Betalkort enkelt kan ha koll på ditt saldo och dina transaktioner.

Hur tankar man på OKQ8?

Välj OKQ8 Bensinkort Ett bensinkort, även kallat tankkort, är ett kreditkort som ger förmåner, bonusar och rabatt på drivmedel när du tankar bilen och köper varor på någon av våra stationer runt om i landet. En av de främsta fördelarna är att du får rabatt varje gång du tankar på någon av alla våra ca 740 stationer.

Kan man tanka med OKQ8 kort på INGO?

Kortet har inga årsavgifter och kan endast användas till drivmedel, vilket är en trygghet för dig. Kortet gäller på alla INGO-stationer i Sverige och Danmark.