:

Kan inte glömma min tvillingsjäl?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte glömma min tvillingsjäl?
  2. Hur är en själsfrände?
  3. Vem är min tvillingsjäl?
  4. Vad betyder Karmisk?
  5. Hur vet man att man har hittat sin soulmate?

Kan inte glömma min tvillingsjäl?

Det sägs att du kan bara träffa din tvillingsjäl när tiden är rätt och att man kan söka ett helt liv utan att finna varandra. Jag kan säga att oddsen att finna sin tvillingsjäl inte är särskilt stor och att jag har haft världen på min sida. Men för att vara med sin tvillingsjäl så krävs det mycket själsligt arbete.

Hur är en själsfrände?

En soulmate eller en själsfrände är en person som du kan träffa när som helst i livet, men som du inte kommer att missa när du möter. Det kan vara allt ifrån en vän till en kärlek och i vilken skepnad de än kommer in i ditt liv som så kommer de att förändra ditt liv (för all framtid)!

Vem är min tvillingsjäl?

Ni är lika varandra, samtidigt som ni är varandras motsatser (kompletterar varandra). En känsla av att "hitta hem". Som att du varit bortrest väldigt länge och äntligen får komma "hem". Du känner av din tvillingsjäl och hur den mår även när det är flera mils avstånd.

Vad betyder Karmisk?

Om man lever i intellektet lever man långt ifrån sin själ. Om man lever nära sina känslor och följer sina känslor – lever man närmare sin själ. Lever man i själen då lever man i sin andliga natur – som den man är ämnad att vara. Karmiska relationer däremot handlar om att man haft en relation eller flera i tidigare liv.

Hur vet man att man har hittat sin soulmate?

Ni bryr er om varandra så mycket att ni kan känna varandras smärta. Ett tydligt tecken på att du har träffat din soulmate är när hens smärta också blir din smärta. Ni bryr er om varandra så mycket att ni kan bli berörda av saker som ni inte har någon personlig koppling till förutom ert starka band till varandra.