:

Vad innebär certifierad e-handel?

Innehållsförteckning:

  1. Vad innebär certifierad e-handel?
  2. Varför HBTQ certifiering?
  3. Vad står i et för i hbtqi?
  4. Vad innebär symbolen Trygg e-handel?
  5. Vad innebär en hbtqi certifiering?
  6. Vad Beryder hbtqi?

Vad innebär certifierad e-handel?

När du handlar från ett företag som har certifieringen Trygg e-handelinnebär det att företaget genom ett avtal förbundit sig att följa en rad krav. Endast stabila och seriösa e-handels företag har rätten att bära certifieringen Trygg e-handel.

Varför HBTQ certifiering?

Frågor och svar om hbtq-certifiering Det är en normkritisk utbildning som RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter) håller. Det handlar kort uttryckt om att bli bättre på bemötande, inkluderande och normkritik.

Vad står i et för i hbtqi?

Hbtqi är ett paraplybegrepp för homosexuella, bisexuella, transpersoner, personer med queera uttryck och identiteter och intersexpersoner.

Vad innebär symbolen Trygg e-handel?

Vad innebär en certifiering med Trygg E-handel? Den välkända symbolen har flera fördelar och visar bland annat att du som e-handlare är en seriös aktör och att konsumenten ska veta att köpet sker tryggt och säkert. Utöver detta vill vi även öka kunskapen för både e-handlare och konsument.

Vad innebär en hbtqi certifiering?

HBTQI-certifieringen är en process där en verksamhet med stöd av RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter påbörjar, eller förstärker, ett strategiskt arbete med syfte att skapa en god arbetsmiljö och ett HBTQI-kompetent bemötande.

Vad Beryder hbtqi?

Hbtqi är ett paraplybegrepp för homosexuella, bisexuella, transpersoner, personer med queera uttryck och identiteter och intersexpersoner.