:

Vad krävs för att jobba på Cafe?

Innehållsförteckning:

  1. Vad krävs för att jobba på Cafe?
  2. Hur får man jobb på Espresso House?
  3. Hur gammal måste man vara för att få jobba på café?
  4. Hur mycket får man i timmen på café?
  5. Är det svårt att få jobb på Espresso House?

Vad krävs för att jobba på Cafe?

Ingen speciell utbildning krävs, men att ha gått gymnasiets Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller en motsvarande utbildning på komvux är mycket meriterande. Ofta ställer dock arbetsgivaren krav på gymnasiekompetens, dvs att man har gymnasieexamen från ett valfritt program.

Hur får man jobb på Espresso House?

Kan jag praktisera eller vara PRAO på Espresso House? Det är Coffee shop manager på respektive coffee shop som bestämmer om de har möjlighet att ta emot praktikanter/PRAO. Gå till den coffee shop du är intresserad av att praktisera på och prata med Coffee shop managern.

Hur gammal måste man vara för att få jobba på café?

Hur gammal måste man vara för att jobba i butik? Den som gått ut grundskolan och fyller 16 år under året får ha ett ”normalt och ofarligt” arbete. Ungdomar under 18 år ska ha en handledare på jobbet.

Hur mycket får man i timmen på café?

Från och med 18 år: 17 527 kr per månad eller 101,31 kr per timme. Från och med 19 år: 18 985 kr per månad eller 109,74 kr per timme. Minimilönerna för perioden till och med fastställs av parterna i mars 2021.

Är det svårt att få jobb på Espresso House?

Det är inte värt det i längden. Undvik allt vad Espresso House heter. Det var roligt i början, men efter två år av konstant personalbrist och sjuka krav på att man ska kunna jobba så sa jag upp mig. Har varit flera tillfällen då man fått jobba även fast man är sjuk, jag var t.