:

Vem äger Good Morning hotell?

Innehållsförteckning:

  1. Vem äger Good Morning hotell?
  2. Vad kallas hjälpreda på hotell?
  3. Vem äger Ligula?
  4. Vad kallas en ung man som hjälper till med väskor på hotell?
  5. Vad betyder Ligula?
  6. Vad är en hotellportier?
  7. Vad gör en hotellvärd?

Vem äger Good Morning hotell?

Good Morning Hotels ingår i Ligula Hospitality Group AB som är moderbolag i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Motel L, Ronnums Herrgård, Good Morning Hotels samt Apartment by Ligula.

Vad kallas hjälpreda på hotell?

Hur används ordet uppassare? Han arbetade som uppassare i privathem och tecknade på fritiden.

Vem äger Ligula?

Tastsinn ABLigula / Överordnad organisation

Vad kallas en ung man som hjälper till med väskor på hotell?

En portier tar effektivt hand om bilen och väskorna. Jag hade på den tiden ett kortare vikariat som portier på ett litet skumt hotell nere i hamnen.

Vad betyder Ligula?

Ligula Hospitality Group AB är ett moderbolag i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen.

Vad är en hotellportier?

Portier (uttal: [pɔrtjˈeː]) är en receptionist på hotell. Nattportier är den person som sköter hotellets drift och administration under natten. Nattportiern fungerar som en allt i allo med uppgifter som att vara bartender, iordningställa frukost och agera vaktmästare.

Vad gör en hotellvärd?

Tar emot, checkar in och checkar ut gäster på hotell, konferensanläggning, vandrarhem eller campingplats m.m. Informerar om bl. a. anläggningens service samt sevärdheter och nöjesevenemang.