:

Hur fungerar sökare?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar sökare?
  2. Hur funkar en pager?
  3. Hur fungerar Minicall?
  4. Vad är Minicall Telenor?
  5. Vilket år kom Minicall?
  6. Vad är trafikavgifter Telenor?
  7. Vad är rörliga kostnader Telenor?
  8. När kom personsökare?
  9. Hur mycket är trafikavgift?
  10. Kan man få ut samtalslistor Telenor?
  11. Vad är betalnummer Telenor?

Hur fungerar sökare?

I rum och korridorer satt lamptablåer som kunde tändas i olika kombinationer och därmed ”söka” en person. Ofta styrdes personsökningen från den lokala abonnentväxeln och den som blev sökt måste också kontakta växeltelefonisten för att få ett meddelande.

Hur funkar en pager?

En pager (även kallad personsökare eller puck) är en trådlös och vanligtvis liten apparat som kan ta emot eller skicka signaler eller meddelanden. De flesta pager typer förmedlar emellertid envägskommunikation. Kommunikation via en pager har man haft i många år.

Hur fungerar Minicall?

Kopior på meddelanden i flera kanaler Få dina Minicallmeddelanden som SMS, uppringda larm och e-post. Du får en förstärkt tillgänglighet om en mottagare är ut funktion. Andra än direkt berörda i organisationen kan få tillgång till Minicall-larm som SMS och e-post för att hålla sig underrättade om vad som sker.

Vad är Minicall Telenor?

Det har varit möjligt för kunder hos Telia och Tele2 sedan många år, men är nu även möjligt för Telenors kunder. Detta innebär att över 90 % av Sveriges mobilanvändare kan skicka Minicall-meddelanden genom att helt enkelt skicka ett SMS till Minicall-numret.

Vilket år kom Minicall?

Personsökarna som kom under 1990-talet var effektiva för föräldrar som sökte sina barn och affärsmän ständigt upptagna i möten, långt borta från den fasta linan. (Från katalog 1995.)

Vad är trafikavgifter Telenor?

Telenor Surfpaket är vår tjänst som ger dig full koll på dina surfkostnader i länder där surfen inte ingår. Trafik är en samlingsrubrik för rörliga avgifter, som betalas i efterskott.

Vad är rörliga kostnader Telenor?

Det är kostnader som inte ingår i ditt abonnemang, exempelvis om du ringer ett betalsamtal.

När kom personsökare?

Personsökarna som kom under 1990-talet var effektiva för föräldrar som sökte sina barn och affärsmän ständigt upptagna i möten, långt borta från den fasta linan. (Från katalog 1995.)

Hur mycket är trafikavgift?

Trafikavgifter är ett samlingsnamn för samtliga rörliga avgifter i form av samtalskostnader, sms/mms och internetanvändning.

Kan man få ut samtalslistor Telenor?

Samtalsspecifikation innebär att du på din faktura kan se vilka nummer du ringt, datum och klockslag för de olika samtalen, samtalslängd och hur mycket de kostade. Du ser också vilken typ av samtal som ringts, t ex internationella samtal, och information gällande datatrafik.

Vad är betalnummer Telenor?

Ditt kundnummer (kallas även betalarnummer) står på första sidan av din faktura. Fakturan hittar du i Mitt Telenor.