:

Varför sänds inte PSG?

Innehållsförteckning:

  1. Varför sänds inte PSG?
  2. Vart kan jag se Reims PSG?
  3. Vem sänder Reims PSG?
  4. Vilken kanal kan man se Champions League?
  5. Vilka sänder franska ligan?
  6. Vilken kanal är PSG vs Manchester City?

Varför sänds inte PSG?

Ibland kan det hända att matchen läggs på gratiskanalen TV6 eller betalkanalen Viasat Sport. Det är Viasat som har sändningsrättigheter för Champions League. Coupe de France sänds på Eurosport eller Eurosport2, medans Coupe de la Ligue, Trophée des Champions och PSG:s träningsmatcher vanligtvis inte sänds i svensk tv.

Vart kan jag se Reims PSG?

Streama ReimsPSG live Det är möjligt att se fotboll live från valfri enhet på Bet365. Titta på ReimsPSG direktsänt via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er ReimsPSG live stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen där.

Vem sänder Reims PSG?

Säsongen av Ligue 1 kommer att sändas på SportExpressen Play. Nedan kan du se alla matcher ifrån Ligue 1, säsongen 2021/22, som visas på TV och stream.

Vilken kanal kan man se Champions League?

Champions League 2021/22. Slutspelet i Champions League 21/22 är igång! I Sverige är det TV4 som äger rättigheterna vilket innebär att Champions League sänds på Cmore.

Vilka sänder franska ligan?

I Sverige är det TV4 som har rättigheterna att sända matcher från Ligue 1. De sänder de flesta matcherna på TV4 Sport, vilket är en kanal som nästan alla i Sverige kan se idag. Vissa matcher "låser" de dock in i sin betalkanal som heter TV4 Sport Xtra.

Vilken kanal är PSG vs Manchester City?

Streama matchen mellan PSG och Manchester City i Champions League . Champions League: PSGManchester City LIVE på TV4 | C More.