:

Hur kan man välja en leverantör?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan man välja en leverantör?
  2. Hur gör man en leverantör till Arbetsförmedlingen?
  3. Kan man byta leverantör Arbetsförmedlingen?
  4. Hur väljer man leverantör stöd och matchning?
  5. Kan man byta Stöd och Matchning?

Hur kan man välja en leverantör?

När du väljer en leverantör bör du välja en som du kan tänka dig att arbeta med under lång tid framöver. Du bör därför utvärdera om leverantören passar som långsiktig partner, baserat på exempelvis kundservice, kommunikation och kultur.

Hur gör man en leverantör till Arbetsförmedlingen?

Om du vill bli leverantör kan du delta i våra upphandlingar. Alla företag och organisationer är välkomna att lämna anbud. Det är kostnadsfritt. Du hittar våra aktuella upphandlingar på vår webbplats.

Kan man byta leverantör Arbetsförmedlingen?

Om du vill byta leverantör ska du ta kontakt med Arbetsförmedlingen och meddela vilken leverantör du vill byta till. Kan jag välja en leverantör på en annan ort? Du kan välja en leverantör på en annan ort än där du bor men tänk på att du får betala eventuella resor till leverantören själv.

Hur väljer man leverantör stöd och matchning?

Sök leverantör Rusta och matcha Leverantörer som inte har något sammanställt betyg kan vara nya eller sakna tillräckligt många deltagare under mätperioden för Arbetsförmedlingens mätning. Det innebär att de kan ha ett bra resultat även om det ännu inte syns. KA-nummer är ett unikt nummer för varje leverantör.

Kan man byta Stöd och Matchning?

När du valt leverantör och meddelat oss ditt val Vid behov kan du delta i ytterligare sex månader, sammanlagt totalt tolv månader. Om du inte är nöjd med den hjälp du får kan du byta leverantör. Kontakta oss på Arbetsförmedlingen om du vill byta.