:

Vad gör en E-Commerce konsult?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör en E-Commerce konsult?
  2. Vad E-Commerce?
  3. Hur blir man e-commerce Manager?
  4. Vad är E-Commerce Product Manager?
  5. Vad gör en E Commerce Merchandiser?
  6. Vad tjänar en E Commerce Coordinator?
  7. Vad tjänar en E Commerce?
  8. Vad gör en e handelsplattform?
  9. Vad gör man som Product Manager?
  10. Vad gör en e-handel koordinator?

Vad gör en E-Commerce konsult?

Främsta arbetsuppgifterna brukar bestå av att driva försäljning online samt utveckla de digitala affärerna, bygga marknadsstrategier tillsammans med företagets marknadsavdelning, planera, implementera, optimera samt följa upp digitala kampanjerna och orderhanteringen.

Vad E-Commerce?

E-commerce betyder helt enkelt försäljning av varor och tjänster online. Det är en förkortning av Electronic Commerce och begreppet kan likställas med svenska beteckningar som e-handel, näthandel och online-handel.

Hur blir man e-commerce Manager?

För dig som vill driva och utveckla digital handel. Under den 2-åriga utbildningen lär du dig bland annat om digital marknadsföring, digitala affärer, affärsutveckling, webbanalys, konverteringsoptimering, affärsekonomi och projektledning. Utbildningen sker på distans med fysiska träffar (sk närträffar) i Jönköping.

Vad är E-Commerce Product Manager?

Som E-commerce product manager har du kunskapen och förmågan att utveckla digitala affärer och ta fram e-handelslösningar som skapar långsiktig affärsnytta i företag. Utbildningen förbereder dig också för att ta ett affärsmässigt ansvar för produkt/lösning/funktion av hela eller delar av e-handelssystemet.

Vad gör en E Commerce Merchandiser?

Med andra ord arbetar du både strategiskt och operativt med uppdrag kopplade till digital marknadsföring och e-handelsförsäljning av varor och tjänster, både mot konsument och B2B-marknad. De vanligaste arbetsområdena är exempelvis; E-handel, datadriven marknadsföring/analys och omnikanal-försäljning.

Vad tjänar en E Commerce Coordinator?

Lönen för en E-commerce Manager varierar otroligt beroende på erfarenhet och bolag. De senaste tillsatta tjänsterna hos oss (och vårt systerbolag KIMM) har hamnat på ett spann mellan cirka 50,000 – 70,000: -. Här på Wise IT sätts alla löner individuellt efter en gemensam lönediskussion.

Vad tjänar en E Commerce?

Medellönen är cirka 40 000 kr/mån. Har du personalansvar och ansvarar för en stor e-handel är medellönen cirka 65 000 kr/mån.

Vad gör en e handelsplattform?

Kort sagt är e-handel bara processen att köpa och sälja produkter på elektronisk väg, till exempel med mobilapplikationer och Internet. E-handel refererar till både online detaljhandel och online shopping samt elektroniska transaktioner.

Vad gör man som Product Manager?

Förväntningar som i att utveckla en produkt i en riktning, att förstå sina kunder/användares förväntningar och behov, att hantera affärs och marknadsförhållanden. Att vara kittet mellan användare/kunder och övriga intressenter.

Vad gör en e-handel koordinator?

Hjälpa till att analysera och driva igenom ändringar på leveransscheman och driftrutiner för e-handeln i samråd med Butikschefen och Driftsansvarig E-handel Willys. Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, uppföljningar och koordinering av arbete inom e-handel.