:

Är språkresor bra?

Innehållsförteckning:

 1. Är språkresor bra?
 2. Hur mycket kostar en språkresa med EF?
 3. Hur många skolor har EF?
 4. Vad gör man på en språkresa?
 5. Hur är EF?
 6. Hur mycket kostar en språkresa till USA?
 7. Är EF svenskt?
 8. Hur många CSN berättigade skolor har EF?
 9. Har språkresor?
 10. Vad är normal Ejektionsfraktion?
 11. Var bor Bertil Hult?
 12. När åker man på språkresa?

Är språkresor bra?

Jag var på språkresa med EF, och det var den bästa resa någonsin. Man lärde sig språket mycket mer och fick massa nya vänner från både Sverige och andra länder. Jag rekommenderar starkt att åka om man har chansen att göra det!! Det var bra.

Hur mycket kostar en språkresa med EF?

Priset för en EF språkresa beror på olika faktorer - särskilt språkresans destination, längde och boendetyp. Generellt startar en språkresa till Europa på cirka 9 000 SEK för destinationer som Malta och Spanien och cirka 12 000 SEK för destinationer som USA och Kanada. Både boende och måltider ingår i priset.

Hur många skolor har EF?

Sedan 1965 har EF hjälpt över 15 miljoner människor att upptäcka nya platser, utforska nya kulturer samt lära sig mer om världen och om sig själva. EF har över 600 skolor och kontor i mer än 100 länder och regioner över hela världen. Deras globala nätverk omfattar 40 000 anställda.

Vad gör man på en språkresa?

På en språkresa lär du känna nya vänner och förbättrar dina språkkunskaper. Du kommer att få chansen att utvecklas som person, uppleva andra kulturer och lära dig att ta mer ansvar än vad du behöver göra i Sverige. Väl på plats kommer du att delas in i en grupp som är anpassad efter din ålder och dina språkkunskaper.

Hur är EF?

En bra organisation. EF är en organisation som hjälper dig att uppleva fantastiska destinationer i kombination med att lära sig språk. De erbjuder en bra hjälp kring språkstudierna och en trygghet för den som ska åka. Dessutom anordnar de möten och språktest inför resan vilket ger en bra förberedelse.

Hur mycket kostar en språkresa till USA?

Kostnad för språkresor för unga och vuxna

DestinationReslängePris\*
USA2 veckor11 590 kr
Kanada2 veckor11 590 kr
Frankrike2 Veckor10 590 kr
Australien2 veckor11 390 kr

Är EF svenskt?

Företaget grundades i Lund, Sverige 1965 av Bertil Hult och är fortfarande ägt av familjen Hult. EF har runt 46,500 anställda vid drygt 500 skolor och kontor i ett 50-tal länder, inklusive ett Sverige-kontor på Strandvägen i Stockholm.

Hur många CSN berättigade skolor har EF?

EF är nästan alla våra skolor världen över CSN berättigade. Beroende vart du väljer att studera utomlands och hur länge så har CSN olika regler för bidrag.

Har språkresor?

Man kan ta en språkresa/språkkurs utomlands från 2 veckor upp till ett år (eller 2 år om man läser t. ex. japanska). En stor andel av de som studerar språk utomlands har gått ut gymnasiet och läser en termin eller två utomlands med studiemedel från CSN.

Vad är normal Ejektionsfraktion?

Normal ejektionsfraktion är vanligtvis cirka 70 %. EF under 40 % räknas som nedsatt (HFrEF), medan ett värde över 40 % räknas som bevarad EF (HFpEF). Många patienter har en EF mellan 40 och 49 %, vilket räknas som lätt nedsatt.

Var bor Bertil Hult?

Bertil Eric Hult, född 10 februari 1941 i Stockholm, är en svensk affärsman och grundare av utbildnings- och språkreseföretaget EF Education First....

Bertil Hult
HemortLuzern, Schweiz
MakaLisbeth (1974–)
Barn4

När åker man på språkresa?

Det finns språkresor för alla åldrar. De flesta språkskolor har en minimiålder på 16-18 år men på sommaren ordnar de även juniorkurser för yngre studenter.