:

Vad kostar det att åka tåg till Malmö?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att åka tåg till Malmö?
  2. Hur mycket kostar det att åka tåg till Göteborg?
  3. Hur mycket kostar biljetter till Malmö?
  4. Vad kostar ett tågstopp?
  5. Hur mycket kostar det att åka tåg från Stockholm till Göteborg?
  6. Hur mycket kostar en tågresa?

Vad kostar det att åka tåg till Malmö?

Snälltåget till Malmö/Stockholm — en prisvärd resa Boka din resa 2–3 veckor framåt i tiden, och välj resdagar som inte är fredag eller söndag! De billigaste biljetterna kostar från 149 kr enkel resa, men den hittar du bara på de avgångar där det normalt är få som reser.

Hur mycket kostar det att åka tåg till Göteborg?

Vad kostar det att åka tåg till Göteborg? Tågpriserna varierar såklart lite på varifrån i Sverige du åker, men generellt kan sägas att du sällan behöver betala mer än 500 kronor för din tågbiljett till Göteborg.

Hur mycket kostar biljetter till Malmö?

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik. En genomsnittlig biljett från Stockholm till Malmö kostar omkring 1244 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 772 kr.

Vad kostar ett tågstopp?

Fakta: Elva års försening En grov uppskattning av kostnaderna för inställda och försenade tåg landar på 3,3 miljarder för persontågstrafiken och 1,4 miljarder för godstågen. 91 procent av persontågen kom, enligt Trafikverket, i tid de senaste åren.

Hur mycket kostar det att åka tåg från Stockholm till Göteborg?

Enkelt, snabbt och klimatsmart med SJ! På sträckan Göteborg - Stockholm erbjuder vi biljetter fr. 195 kr i 2 klass och fr. 295 kr i 1 klass.

Hur mycket kostar en tågresa?

Snabbtåget mellan Stockholm och Göteborg, MTR Express, kostar från 185 kronor enkel väg för vuxna. Ungdomar (under 26), pensionärer och studenter har 20 procent rabatt. SJ:s Snabbtåg kostar från 195/ 295 kronor för andra/första klass. Studenter och resenärer under 26 år har 15 procent rabatt.