:

Vad menas med superiorrum?

Innehållsförteckning:

  1. Vad menas med superiorrum?
  2. Vad är familjerum hotell?
  3. Vad är en grandlit säng?
  4. Vad betyder familjerum?
  5. Kan vara rum korsord?
  6. Vilka rum räknar man?

Vad menas med superiorrum?

Superiorrum – Kan vara något större än ett vanligt standardrum och erbjuder ibland också fler bekvämligheter eller en annan design. Brukar också ha en bättre utsikt än standardrum. Juniorsvit – Den minsta typen av svit, men som i de flesta fall erbjuder en sittgrupp i rummet.

Vad är familjerum hotell?

Familjerum/Familjesvit Består av ett rum med sovavdelning, ett rum och sovalkov eller ett rum med sovloft. Kan även bestå av två rum.

Vad är en grandlit säng?

Namnet grand lit kommer från franskan och betyder ”stor säng”, vilket enligt hotellstandard är i jämförelse med en vanlig enkelsäng. När det gäller våra grand lit-rum väljer du själv om det räknas som enkel- eller dubbelrum.

Vad betyder familjerum?

Familjerum/Familjesvit Består av ett rum med sovavdelning, ett rum och sovalkov eller ett rum med sovloft. Kan även bestå av två rum.

Kan vara rum korsord?

Synonymer till rum

  • bostadsrum, boningsrum, kammare, sal, lokal, ställe, logi, husrum, kvarter, kyffe, cell, krypin, studio, salong, gemak.
  • utrymme, plats, mellanrum, avstånd; äga rum utspela sig, inträffa, ske; i första rummet främst, i första hand.
  • rymd, vidd, område, utsträckning.

Vilka rum räknar man?

Med ett rum avses ett utrymme som har en golvyta på minst sju kvadratmeter och som har direkt dagsljus. Som rum räknas inte kök, kokvrå eller hygienutrymme. Som rum räknas inte heller matrum i anslutning till kokvrå och matrummet tillsammans med kokvrån anges som kök.