:

Vad ska man tänka på vid köp av dammsugare?

Innehållsförteckning:

  1. Vad ska man tänka på vid köp av dammsugare?
  2. Hur bra är Biltemas dammsugare?
  3. Hur bra är påslösa dammsugare?
  4. Vad har vi testat på dammsugare?
  5. Vem är den bästa dammsugaren på marknaden?
  6. Vilken dammsugare fick flest poäng?

Vad ska man tänka på vid köp av dammsugare?

Några saker att tänka på inför ditt köp är hur stort du bor, vilken vikt dammsugaren bör ha, hur stor yta som ska dammsugas och om du behöver en modell med extra hög kapacitet eller om du klarar dig med en mindre effektfull. Oavsett om du letar efter en energieffektiv eller tystgående dammsugare hittar du det hos oss.

Hur bra är Biltemas dammsugare?

OMDÖME: Biltemas billiga dammsugare suger inte alls dåligt, men den låter förskräckligt och partikelutsläppen är inga att vara stolta över även om det finns värre exempel på marknaden. Bäst är den på mattan, annars är det, bortsett det låga priset, knappt mellanmjölk i övriga delmoment.

Hur bra är påslösa dammsugare?

En riktigt bra sak med påslösa dammsugare är att uppsugningsförmågan inte avtar allt eftersom behållaren fylls upp. En vanlig dammsugare med påse får sämre uppsugningseffekt när påsen börjar bli full, medan en påslös dammsugare alltid är lika effektiv, oavsett hur mycket du damm du redan har sugit upp.

Vad har vi testat på dammsugare?

Test av dammsugare – Dessa tester har vi gått igenom: 1 Theguardian.com 2 Expertreviews.com 3 Tek.no 4 Digitaltrends.com 5 Which.co.uk 6 Gizmodo.co.uk 7 Goodhousekeeping.co.uk 8 Mirror.co.uk 9 Dinside.no

Vem är den bästa dammsugaren på marknaden?

Den brittiska test-, teknik- och vetenskapssajten Gizmodo.co.uk har genomfört ett test av Dyson V8 Absolute. De kommer fram till att Dyson V8 Absolute är den bästa dammsugaren som går att hitta på marknaden. Den har därmed även ett mycket högt pris, vilket enligt experterna är modellens enda stora nackdel.

Vilken dammsugare fick flest poäng?

Dammsugaren presterade allra bäst i kategorierna partikelutsläpp och hållbarhet. Vinnare i deras test blev OBH Nordica Silence Force 4A+ som fick 73 poäng. Råd & Rön, Juni 2019: Testade 128 dammsugare som kostar mellan SEK. Electrolux EUO9GREEN hamnade på en andraplats med 72 poäng.