:

Vad kostar en ny låscylinder?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar en ny låscylinder?
  2. Hur mycket kostar det att byta lås på huset?
  3. Var köpa låscylinder?
  4. Får jag byta lås i huset?
  5. Vad ska man göra om man är utelåst?
  6. Vad kostar det att ringa låssmed?

Vad kostar en ny låscylinder?

730 SEK/St. Oval standardcylinder, levereras med tre nycklar.

Hur mycket kostar det att byta lås på huset?

En låssmed kostar oftast mellan 20 kr vid byte av lås på dagtid, inklusive material. Skulle det vara så olyckligt att du tappar bort din nyckel och är i behov av låsbyte på jourtid, så adderas ca 1000 kr.

Var köpa låscylinder?

Cylinder och vred för hela hemmet Är du ute efter mer rejäla lås till ytterdörr, garage eller förråd har vi även det i vårt sortiment, hos oss på Byggmax kan du bland annat köpa låssatser till ytterdörr och låshus.

Får jag byta lås i huset?

Att byta lås på erat gemensamt ägda hus kan utgöra ett brott. I 8 kap. 8 § Brottsbalk (1962:700), BrB, finns det ett brott som kallas egenmäktigt förfarande och kan jämföras med stöld (8 kap. 1 § BrB).

Vad ska man göra om man är utelåst?

Om du behöver hjälp på kvällar, nätter och helger, ring Trygghetsjouren på telefonnummer 019-10 10 00. Om Trygghetsjouren behöver nå dig ringer de från dolt nummer. För att Trygghetsjouren ska kunna öppna dörren måste du visa giltig legitimation samt att det är du står på hyresavtalet.

Vad kostar det att ringa låssmed?

*Vätterhem: Egen jour vardagar fram till 22 kostar 500 kronor. Helgen kostar 800 kronor. Nattetid öppnar vaktbolag, 800 kronor.