:

Hur Trumlar man sten?

Innehållsförteckning:

  1. Hur Trumlar man sten?
  2. Var köper man singel?
  3. Hur man lägger kantsten?
  4. Hur mycket Sjösten per kvm?
  5. Hur polerar man kristaller?
  6. Vad kostar ett lass med singel?
  7. Hur mycket väger en Sjöstensplatta?

Hur Trumlar man sten?

Den klassiska trumlaren består av en cylinder (gummi eller plast) i vilken, vatten, slipmedel och krossat sten läggs. Den har vidare två axlar och en liten motor, som driver axlarna och får cylindern att rotera medurs. Principskiss för konstruktionen. En vanlig modell som tar två cylindrar eller en stor.

Var köper man singel?

Hitta fint och praktiskt trädgårdsgrus här. Byggmax har ett brett sortiment av olika sorters grus och dekorsten. Hos oss kan du köpa singel grus, grus i säck och massor av andra sorters trädgårdsgrus.

Hur man lägger kantsten?

Gräv ut ytan med ett djup på cirka 45 cm och så att minst halva kantstenen hamnar under marknivå. Tänk på att du även kommer fylla rännan med ett bärlager på cirka 10 cm under stenen. Desto större del av kantstenen som är nedgrävd, desto bättre stöd kommer din kantsten ge.

Hur mycket Sjösten per kvm?

Åtgång. För storlek 8-16 mm rekommenderar vi ett 3 cm tjockt lager för dekorytor. 1000 kg räcker då till en yta av cirka 23m². Ska sjöstenen användas för gångar eller garageuppfarter rekommenderar vi ett lager på 5 cm, då räcker 1000 kg till 14m².

Hur polerar man kristaller?

Det finns olika typer av rengöringsmedel för kristallkronor. Ett förslag: Blanda lika delar citron, ättika och vatten i en sprayflaska. Spreja på kristallerna, låt vätskan rinna ner längs kristallen så damm, smuts och fett följer med. Torka sedan lätt.

Vad kostar ett lass med singel?

Prislista lösvikt – grus och jord

Art nrSortPris/ton(ex.moms)
401Singel, fin160,50
403Singel, ärt natur192,50
500EU-sand353,00
602Trädgårdsjord493,00

Hur mycket väger en Sjöstensplatta?

Beräkning Sjösten Gul 16-32 mm

Resultat
Mängd1,00
Beräknad vikt (ton)1,50ton
Vikt +15% Kompression1,73ton
Priser Sjösten Gul 16-32 mm