:

Vad har Tyskland för riktnummer?

Innehållsförteckning:

  1. Vad har Tyskland för riktnummer?
  2. Hur ringer man till Tyskland?
  3. Hur kan man hitta personer i Tyskland?
  4. Hur många siffror har ett tyskt mobilnummer?
  5. Vad är rätt nummer för att ringa till Tyskland?
  6. Hur ska man ringa till Tyskland?
  7. Vad är ditt tyska landsnummer?

Vad har Tyskland för riktnummer?

+49Tyskland / Riktnummer

Hur ringer man till Tyskland?

För att ringa till Tyskland slår du 0049 följt av telefonnummret utan första nollan i riktnummret. Exempel, för att ringa telefonnummer 1234567 med riktnummer 0123 i Tyskland, slår du 00-49-567 (Obs, fiktivt telefonnummer).

Hur kan man hitta personer i Tyskland?

Om du vet var personen bor, eller senast bodde, kan du vända dig till den lokala folkbokföringen (Einwohnermeldeamt/Stadtverwaltung/Bürgerservice) för att be om adressuppgifter. Du måste kunna styrka legitima skäl för ditt intresse för uppgifterna. Du kan också försöka hitta personen via tyska telefonkatalogen, t.

Hur många siffror har ett tyskt mobilnummer?

För mobilnummer är abonnentnummerlängden alltid sju siffror.

Vad är rätt nummer för att ringa till Tyskland?

Rätt nummer för att ringa till Tyskland. Tysklands landsnummer är 49. Om du skall ringa till Tyskland så slår du 0049 följt av riktnumret och telefonnumret. Tänk på att 0049 ersätter första nollan i riktnumret.

Hur ska man ringa till Tyskland?

Ringa till Tyskland. För att ringa till Tyskland slår du utlandsprefix 00, landskod 49, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 33.

Vad är ditt tyska landsnummer?

Tysklands landsnummer. Rätt nummer för att ringa till Tyskland. Tysklands landsnummer är 49. Om du skall ringa till Tyskland så slår du 0049 följt av riktnumret och telefonnumret. Tänk på att 0049 ersätter första nollan i riktnumret. Exempel: Om du skall ringa från utlandet så slår du detta nummer: 0056.