:

Kan man avbryta en order Elgiganten?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man avbryta en order Elgiganten?
  2. Har man ångerrätt på Elgiganten?
  3. Kan man lämna tillbaka mobil Elgiganten?
  4. Har inte fått min orderbekräftelse?
  5. Kan ett företag avbryta en beställning?

Kan man avbryta en order Elgiganten?

Så här gör du: Kontakta vår kundtjänst om du vill ändra din order. Vi har möjlighet att göra ändringar i en beställning fram tills det att varan har skickats från vårt lager. Om varan redan har skickats kan du returnera den i butik. Har du inte möjlighet att lämna in den i en butik kan du istället skicka den i retur.

Har man ångerrätt på Elgiganten?

Även om du har öppnat kartongen och börjat använda produkten kan du lämna tillbaka den om du inte är nöjd (med vissa undantag). Ta med dig produkten till en av våra butiker så får du byta produkt eller pengarna tillbaka på en gång! Det ska vara enkelt att använda sig av tjänsten med öppet köp hos Elgiganten.

Kan man lämna tillbaka mobil Elgiganten?

Svar ja så nej det är inget öppetköp eller ångerrätt.

Har inte fått min orderbekräftelse?

Om du inte har mottagit din orderbekräftelse, vänligen titta efter i din skräppost. Om din orderbekräftelse inte finns i din skräppost ber vi dig att kontakta vår kundservice för att säkerställa att ordern har gått igenom vid köptillfället.

Kan ett företag avbryta en beställning?

Om ni inte kommer överens Om du tycker att det finns ett avtal och kan visa det, trots att företaget inte håller med om det, kan du göra en anmälan till myndigheten Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för att få en bedömning. Det kostar inget att få sitt ärende prövat av ARN.