:

Hur avbeställer man en order?

Innehållsförteckning:

 1. Hur avbeställer man en order?
 2. Hur ändrar man en beställning?
 3. Vart är min order CDON?
 4. Hur handlar man på CDON?
 5. Kan man ångra sin beställning?
 6. Har Elgiganten ångerrätt?
 7. Kan man avbryta en beställning från Elgiganten?
 8. Kan man ändra beställning på Coop?
 9. När kommer min beställning CDON?
 10. Har CDON en fysisk butik?
 11. Kan man handla på CDON?

Hur avbeställer man en order?

Vi kan endast avboka eller ändra i din beställning om den inte kommit för långt i paketeringen eller redan skickats. Du kontaktar kundservice genom att logga in på ditt konto, välj "Kundservice", "Kontakta oss" och "Leverans" och därefter väljer du avbeställning.

Hur ändrar man en beställning?

Om något blev fel i din beställning får du registrera en ny beställning och därefter ta kontakt med Kundtjänst för att avboka den felaktiga. Det går även bra att kontakta butiken direkt och avboka. Här hittar du nummer till alla butiker och ombud.

Vart är min order CDON?

Du får alltid ett mail med leveransinformation när varan har lämnat lagret. Om det i detta mail inte skulle anges något spårningsnummer kan du i de flesta fall även hitta spårningsnumret inne på "Mina sidor" under "Beställningar".

Hur handlar man på CDON?

3.1 CDON rekommenderar att Kunden skapar ett användarkonto innan Kunden handlar på Webbplatsen. När Kunden registrerar sitt användarkonto och/eller ska genomföra en beställning kommer Kunden att bli ombedd att uppge vissa personuppgifter.

Kan man ångra sin beställning?

Konsumenter har som grundregel rätt till 14 dagars ångerrätt när de handlar på distans och utanför affärslokaler, men det finns vissa undantag. Om du säljer en vara börjar ångerfristen gälla dagen efter att konsumenten tagit emot varan. Om du säljer en tjänst börjar ångerfristen gälla dagen efter att avtalet ingåtts.

Har Elgiganten ångerrätt?

Öppet köp. Elgiganten lämnar 30 dagars öppet köp. För alla klubbmedlemmar som registrerar sitt köp på kundklubbskontot vid köptillfället erbjuder vi 50 dagars öppet köp. Produkter levererade av Elgiganten Aktiebolag kan returneras i butik.

Kan man avbryta en beställning från Elgiganten?

Kontakta vår kundtjänst om du vill ändra din order. Vi har möjlighet att göra ändringar i en beställning fram tills det att varan har skickats från vårt lager. Om varan redan har skickats kan du returnera den i butik. Har du inte möjlighet att lämna in den i en butik kan du istället skicka den i retur.

Kan man ändra beställning på Coop?

Är det möjligt att ändra eller komplettera min beställning? Du kan komplettera din beställning fram till dess att stopptiden för den slot din leverans tillhör inträffar. Kunder som betalt en order med Matkonto eller Inköpstjänsten inte redigera en order ännu, detta blir tillgängligt i början av 2021.

När kommer min beställning CDON?

Eftersom CDON är en marknadsplats och har många säljare, kan leveranstiderna variera. Beräknad leveranstid står alltid på produkten och du får alltid ett mail när din order har skickats. På ditt konto kan du även få en överblick på hur långt din order har kommit.

Har CDON en fysisk butik?

E-handelsföretaget Cdon:s barn- och bebiskoncept Lekmer.se kommer den 12 april att i Barkarby utanför Stockholm öppna sin första fysiska butik. Det framgår av ett pressmeddelande. Lekmer.com ingår i Cdon:s omsättningsmässigt största men minskande segment Underhållning, tillsammans med Cdon.com.

Kan man handla på CDON?

Om butiken. CDON är en marknadsplats med säte i Sverige. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar.