:

Kan man skicka tillbaka CAIAs julkalender?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man skicka tillbaka CAIAs julkalender?
 2. Hur returnerar jag CAIA?
 3. Vad kostar retur CAIA?
 4. Hur mycket är Caias julkalender värd?
 5. Hur lång är frakten på CAIA?
 6. Hur är Caias foundation?
 7. Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket CAIA?
 8. Kan man lämna tillbaka smink?
 9. Hur mycket såldes CAIA Cosmetics för?
 10. Vad kostar Biancas julkalender?
 11. Hur mycket sålde Bianca Ingrosso Caia för?
 12. Var kommer namnet CAIA ifrån?

Kan man skicka tillbaka CAIAs julkalender?

Om du ångrar ditt köp och inte har hämtat ut paketet än kan du låta kalendern ligga kvar hos ombudet så kommer det skickas tillbaka till oss automatiskt, det kommer inte tillkomma några kostnader för detta. Har du redan mottagit kalendern kan du skicka den i retur till oss så länge plomberingen på kartongen är obruten.

Hur returnerar jag CAIA?

Hos CAIA Cosmetics har du alltid 30 dagars ångerrätt. Fraktkostnaden står du själv för och det är viktigt att produkten inte används innan en retur sker, förpackningen måste alltså vara obruten. När din retur mottagits behöver den godkännas av CAIA Cosmetics, vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail.

Vad kostar retur CAIA?

Kostar det att returnera en vara? Vid en retur står du själv för returkostnaden.

Hur mycket är Caias julkalender värd?

Då värdet på kalendern sägs vara 3 595 kr innebär det att varje lucka är värd i genomsnitt 125 kr. Det är faktiskt inte helt osannolikt att produktvärdet på Caias julkalender faktiskt ligger på över 3 000 kr då många skönhetsprodukter hos Caia.se ligger på runt 2 kr, bara en pincett kostar 95 kr.

Hur lång är frakten på CAIA?

Våra normala leveranstider är 2-7 arbetsdagar beroende på valt fraktalternativ. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Hur är Caias foundation?

Så fungerar Caias foundation Den innehåller både hyaluronsyra med fuktbindande och lätt utslätande effekt samt C-vitamin som ger lyster. Och det låter toppen för en mer mogen och ofta torrare hy. Dessa kommer dock långt ner på INCI vilket betyder att dosen är mycket liten. Högst upp hamnar däremot vatten och silikoner.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket CAIA?

Om Beauty Icons AB får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till dig att betala ny frakt. För beställningar som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 250 SEK.

Kan man lämna tillbaka smink?

Svar: Enklaste sättet är att vända sig till någon av KICKS svenska butiker. Där har du möjlighet att få pengarna tillbaka direkt vid godkänd ångerrätt eller reklamation. Retur kan även göras genom att varan skickas till KICKS lager.

Hur mycket såldes CAIA Cosmetics för?

Nu väljer alltså de fyra grundarna att sälja strax över hälften av bolaget till det svenska riskkapitalbolaget Verdane för runt 200 miljoner kronor – något som innebär att Bianca Ingrosso tjänar drygt 60 miljoner på affären. Affären betyder dock inte att influencern och entreprenören lämnar bolaget – tvärtom.

Vad kostar Biancas julkalender?

Kalendern, en begränsad upplaga som kostade 1 795 kronor, innehöll 24 påsar med skönhetsprodukter. Det stod också på försäljningssidan att innehållet var värt 3 595 kronor. Företaget sålde slut på alla 20 000 kalendrar på en timme, vilket innebär att kalendrar för 36 miljoner kronor såldes, skriver sajten ehandel.se.

Hur mycket sålde Bianca Ingrosso Caia för?

Nu väljer alltså de fyra grundarna att sälja strax över hälften av bolaget till det svenska riskkapitalbolaget Verdane för runt 200 miljoner kronor – något som innebär att Bianca Ingrosso tjänar drygt 60 miljoner på affären. Affären betyder dock inte att influencern och entreprenören lämnar bolaget – tvärtom.

Var kommer namnet CAIA ifrån?

Redan på första spånarmötet fanns CAIA med som namnförslag. Men till en början hade de tänkt att det skulle stavas KAYA, och när de insåg att det var ett taget namn, blev teamet knäckta. Sedan stod CLEO på tur men även det namnet var taget.