:

Kan inte säga upp abonnemang?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte säga upp abonnemang?
  2. Hur säger jag upp mitt mobilabonnemang?
  3. Har Telemer bindningstid?
  4. Hur säger man upp bredband2 avtalet?
  5. Hur tar man bort sitt kort på Viaplay?

Kan inte säga upp abonnemang?

Muntlig uppsägning Även om du kan visa att du ringt operatören så är det inte säkert att det räcker eftersom du då inte kan bevisa vad som sagts. Det är visserligen så att muntliga uppsägningar ska kunna göras gällande mot operatören på samma sätt som skriftliga men du måste kunna bevisa att du har sagt upp avtalet.

Hur säger jag upp mitt mobilabonnemang?

Du säger upp ditt mobilabonnemang genom att kontakta din mobiloperatör. Det bästa är att säga upp abonnemanget skriftligt så att du kan visa att du har sagt upp avtalet om det uppstår problem eller missförstånd. Om du behöver göra en muntlig uppsägning bör du be om att få en bekräftelse via brev eller e-post.

Har Telemer bindningstid?

Som ny kund hos oss så löper avtalen vanligtvis helt utan bindningstid vilket innebär att vill man inte vara våran kund så tar man bara kontakt med oss på 78 och meddelar detta. Ha en fortsatt bra dag! Trevligt bemötande på alla sätt.

Hur säger man upp bredband2 avtalet?

För uppsägning av tjänst, kontakta oss på 07 I telefonen väljer du sedan knappval 4 och därefter knappval 2.

Hur tar man bort sitt kort på Viaplay?

När du är inloggad på hemsidan, håll muspekaren över ditt namn uppe i det högra hörnet och klicka på Mitt konto. Här kan du bland annat ändra lösenord, sätta ett köplås, ändra betalsätt och mycket annat.