:

Vad är Zalando tillgodohavande?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Zalando tillgodohavande?
  2. Kan man returnera smycken?
  3. Hur fungerar Zalando presentkort?
  4. Vad är Zalando Lounge?
  5. Hur funkar retur Zalando?
  6. Kan man returnera solglasögon?

Vad är Zalando tillgodohavande?

Om du vill returnera något ur din beställning och har löst in ett presentkort vid köpet, får du tillbaka presentkortets värde som ett tillgodohavande på ditt användarkonto. Du kan se ditt tillgodohavande under ”Mina presentkort”.

Kan man returnera smycken?

Hos Guldfynd har du 30 dagars ångerrätt, från den dag du köpt din vara. Du har även 30 dagars öppet köp. För att varan ska kunna returneras måste den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd, hel och ren. Vissa av våra varor plomberas och plomberingen måste då vara kvar för att retur ska kunna godkännas.

Hur fungerar Zalando presentkort?

Logga in på ditt användarkonto på Zalando. Gå till ”Mina presentkort”. Här anger du koden från ditt presentkort och ditt tillgodohavande laddas med presentkortets belopp. Efter att du har registrerat presentkortet via ditt användarkonto kan du välja att betala med tillgodohavandet i kassans steg ”Betalningssätt”.

Vad är Zalando Lounge?

Zalando Lounge är en shoppingklubb online som erbjuder sina medlemmar exklusiv tillgång till ett utbud av fler än 2 500 märken till överkomliga priser. På Zalando Lounge är varje dag annorlunda.

Hur funkar retur Zalando?

Din retur lämnar du in som vanligt på ett av PostNords postombud. Behåll alltid ditt returkvitto, det är bra att ha om du behöver kontakta oss senare angående din retur. Tänk på att returen bara är gratis om du använder dig av den medföljande returetiketten från Zalando Partner och returnerar med PostNord.

Kan man returnera solglasögon?

Du kan returnera dina varor i en Synoptik butik kosntadsfritt eller välja att returnera varan själv hos ett Postnord-ombud, mot en kostnad av 50 sek. Återbetalning kommer att ske via samma betalningsmetod som du använde när du gjorde det ursprungliga köpet.