:

Vad är BonusCash?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är BonusCash?
  2. Kan man handla på Luxplus utan medlemskap?
  3. Hur avslutar man prenumeration på Luxplus?
  4. Hur lång tid tar leverans från Luxplus?
  5. Hur mycket kostar Luxplus?
  6. Har Luxplus äkta produkter?
  7. Hur kan Luxplus vara så billigt?
  8. Är Lyko pålitligt?

Vad är BonusCash?

Vad är BonusCash? Som medlem hos Luxplus tjänar du BonusCash när du handlar. Hur mycket BonusCash du tjänar beror på vilka produkter du köper. Dina intjänade BonusCash dras automatiskt av som rabatt på din nästa beställning.

Kan man handla på Luxplus utan medlemskap?

Om du tidigare har varit medlem hos Luxplus, kommer en månads medlemskap på 89 kr att läggas till i din varukorg och därmed återaktiveras ditt tidigare medlemskap. Vill du inte vara medlem kan du välja att köpa dina varor till normalpris. I såfall kommer det inte att läggas till ett medlemskap i betalningsprocessen.

Hur avslutar man prenumeration på Luxplus?

Du kan säga upp ditt medlemskap när som helst på två olika sätt. Antingen genom att logga in på Luxplus.se uppe i det högra hörnet, varpå du trycker på menyn och väljer fliken ”Mitt medlemskap”. Du kan också skicka ett mail till vår kundserviceavdelning, så hjälper de dig att säga upp ditt abonnemang.

Hur lång tid tar leverans från Luxplus?

Förväntad leveranstid är 2-4 vardagar. Leveranstiden räknas från när paketet skickas från vårt lager. Vi erbjuder gratis frakt till medlemmar, undantaget postboxar. Luxplus ApS har ansvaret för varorna fram tills att du mottager dem.

Hur mycket kostar Luxplus?

BLI MEDLEM OCH SPARA UPP TILL 80%PÅ 600+ KÄNDA VARUMÄRKEN. Luxplus är en medlemsklubb som erbjuder stora besparingar på tusentals fantastiska produkter. Den första månaden är gratis (därefter 89,-/mån.) Och du kan säga upp medlemskapet när det passar dig.

Har Luxplus äkta produkter?

Vi kvalitetscheckar alla produkter och ger dig 100% garanti på att vi säljer äkta produkter. Du får alltid 90 dagars returrätt - utan förbehåll! Vi importerar från de största leverantörerna i EU...

Hur kan Luxplus vara så billigt?

Prisjakt listar enbart priser utan krav på medlemskap hos Luxplus.se. Medlem blir man genom att köpa en vara till medlemspris vilket innebär en löpande månadskostnad.

Är Lyko pålitligt?

Fantastisk webbshop med bra utbud och man hittar för det mesta allt man kan tänkas behöva, såsom bland annat hårvård, hudvård och smink. Ett stort plus vill jag ge till Lykos kundservice som alltid är väldigt behjälpliga och trevliga. Var detta omdömet hjälpsamt?